[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
真心覺得轟果面先係獌區,人地幫緊我地排陣歐聯打皇,你地檢討下

佢地唔知我地上次中堅係
smalling 拍iceman

有拜利同jones/落河已經係兩個level
有無英國巴打 知唔知點買季票 係咪要開季前好多買定?

好似都係做會員,然後抽
料ching

我想問now 有無得即時重播全場賽事?
定係要等佢節目表果個時間?

on demand 要等
即時果個要比賽果陣撳

diu
有無咩外國網有得睇或download牙

打full match highlights
有d網都會有全場
不過至少聽日先啦

之前好似有個網, 有無ching有

http://www.fullmatchesandshows.com
通常full match 要碌去下面 佢放係留言位

fb group royce xxxxx費格遜 有時會有
料ching

即時果個要比賽果陣撳

diu

有d網都會有全場
不過至少聽日先啦

http://www.fullmatchesandshows.com

呢個最好嘅係睇唔到比數 如果冇睇場波嘅話可以俾你神秘感
駛唔駛咁快負評直線上升
唔想挑戰雀屎喎

記錄係幾多

361負評
國際賽程睇lin
Mourinho on Lindelof: "Let's go step by step. He is a perfect player.
料ching

即時果個要比賽果陣撳

diu

有d網都會有全場
不過至少聽日先啦

哇咁快有full match
料ching

即時果個要比賽果陣撳

diu

有d網都會有全場
不過至少聽日先啦

呢個最好嘅係睇唔到比數 如果冇睇場波嘅話可以俾你神秘感

forza 個app 係咪彈出黎=.=
Topic做乜9

Sorly
屌 high到訓唔著 入哂其他狗竇睇 個個都J我地好勁
Bit more Jose on Matic: "I didn't disturb him or Chelsea but something was wrong as his agent said I could have him but we just had to pay"

haha
Mourinho on Lindelof: "Let's go step by step. He is a perfect player.

急唔黎
但要爭位唔易

下到馬威其實好緊要
真心覺得轟果面先係獌區,人地幫緊我地排陣歐聯打皇,你地檢討下

佢地唔知我地上次中堅係
smalling 拍iceman

有拜利同jones/落河已經係兩個level

所以上次俾佢地笑,根本wfc,係曼迷都覺得上身係踢得好

mk都雪咗半年
維迪前鋒華都柒咗半季
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出
Bit more Jose on Matic: "I didn't disturb him or Chelsea but something was wrong as his agent said I could have him but we just had to pay"

haha

下到馬威其實好緊要

個陣阿sir建立左咁多年嘅都有下馬威
未打人地都係諗住博摸和 冇諗過贏到你
耶子 v92
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

佢以前係咪打開左中堅?
依家出親都打右中堅
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

有希望嘅 摩佬咁講
唔駛擔心住
料ching

即時果個要比賽果陣撳

diu

有d網都會有全場
不過至少聽日先啦

聽朝now都有啦
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

大唔大隻唔係重中之重
最重要係信心 同 技巧
J場波咪算
J榜首真係弱撚智
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

大唔大隻唔係重中之重
最重要係信心 同 技巧

摩佬買中堅邊有死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞