[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

出伊巴應該會無晒琴晚D咁爽既反擊

屌佢係前面妹下妹下咁
hold住個波唔撚攻先谷9氣

咁似朗隊嘅

朗隊淨係識橫傳

反擊hold住波

有伊巴 攻勢無咁立體

肯撚定🤣🤣🤣尋晚渣古快撚過法拉利

DKLM 買佢前明明連登仔話佢成日控甩波又慢

咁LKK first touch係真係渣既
但有人話佢慢?

話LKK慢既都係用屎眼睇波

即討大把sick波之人咁講

果d打機以為高大就慢
lkk係愛記已經成日係條邊爆
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

屌佢係前面妹下妹下咁

其實如果打雙塔
LKK+呂布
又買到派利是
唔知係點

咁好似琴晚既打法會好睇好多
Diego Costa on Mourinho: "José has called me, direct to my phone, just to check I am ok and to see how I am." [mail]
要不是伊巴大傷冇續約,摩佬未必買lkk
車買左lkk起碼有入球保證
依家lkk去曼係削弱左車前線威力
伊巴大傷想係幫曼改善前線攻力?
唔通伊巴有八奇思維?

公子獻頭
留意到古天奴對痢打擊好大 佢地已經痴左線走去J基沙文

痢狗死番去買2線兵啦

我地留左7號俾基仔喇
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

屌佢係前面妹下妹下咁

其實如果打雙塔
LKK+呂布
又買到派利是
唔知係點

呂布 LKK
派利是 普巴 福仔
樹 馬迪
梳 宗 拜 華西

仲唔死?高佬陣

唔駛龍門
Diego Costa on Mourinho: "José has called me, direct to my phone, just to check I am ok and to see how I am." [mail]

摩佬越嚟越識做人
屌你曼區成日有智障排12個人出黎

今個月起碼見到3次

喂,唔想要dc狗呀屌,好撚樣衰

唔會啦撚有位佢踢
屌你曼區成日有智障排12個人出黎

今個月起碼見到3次

J到眼花
留意到古天奴對痢打擊好大 佢地已經痴左線走去J基沙文

痢狗死番去買2線兵啦

我地留左7號俾基仔喇

下季會有勁人出黎著7號架啦
點解仲要等基沙文

如果今年仲keep到?
仲有20個負評就平雀屎紀錄
仲有20個負評就平雀屎紀錄
gg
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

屌佢係前面妹下妹下咁

其實如果打雙塔
LKK+呂布
又買到派利是
唔知係點

呂布 LKK
派利是 普巴 福仔
樹 馬迪
梳 宗 拜 華西

仲唔死?高佬陣

打4232 冇龍

到時讓你個龍又點話,炸到炸死你
希望下個post 置頂有返朗隊圖
唔撚好賣馬仔比人
又變左車咁幫我曼做mvp
一陣馬仔去到阿狗度變左新享利死得

賣馬仔就真係on9 佢十分場已經差唔多過某球員一季

點會賣呀 講左佢唔會賣

喂,唔想要dc狗呀屌,好撚樣衰

唔會啦撚有位佢踢

真係既話...
最真係好恐怖
快啲推爆佢改撚過個標題啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞