[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
Mourinho on Lindelof: 'I think Real Madrid was too early for him.' #mufc
唔係停賽 daddy唔係咁快出白lin
希望佢快啲調整到
Mkhitaryan has played 1 game in 17/18, and has already surpassed his league assist tally for 16/17 (1 assist -> 2 assists) [r/reddevils]
diu
Mkhitaryan has played 1 game in 17/18, and has already surpassed his league assist tally for 16/17 (1 assist -> 2 assists) [r/reddevils]
diu

迷宗集合

我第一件曼連波衫就係鍾斯黎第一季

季初知佢黎就即刻印佢
diu

唔駛佢擔大旗 旨意佢 差好遠
Ed Woodward deserves credit if Nemanja Matic has great season for Man United. Not many chairmen would agree to spend £40m on player who's 29

反木請自盡
今場真係打得好好 前中後上下一心 又搏

費SIR後真係冇幾多好似今場咁

馬迪真係除左守之外,預判同技術都有

JONES又打得好 福仔又好 LKK又好

冇野好評了 全隊都好好

多個matic 中後場穩左好多 卡神都冇佢轉守為攻咁突出 始終馬迪多一樣 襟迫 點拍都唔會甩 卡神遇到稍為快d硬淨d既都gg

馬迪 成日搶到波
連帶埋mata mk個d都生埋
依家真係睇摩佬點輪換 keep住班人狀態同健康

勝利11人是基本
下場lin換返馬達 呢個陣打到季尾

不了
Ed Woodward deserves credit if Nemanja Matic has great season for Man United. Not many chairmen would agree to spend £40m on player who's 29

反木請自盡

一早講咗我阿木唔係廢柴
瞓唔着
不過今日西咸無論逼搶定組織都明顯唔在狀態

拿拿臨打左先真係著數,呢隊波季中季尾遇真係分分鐘比佢做欄路虎

冇野好評了 全隊都好好

多個matic 中後場穩左好多 卡神都冇佢轉守為攻咁突出 始終馬迪多一樣 襟迫 點拍都唔會甩 卡神遇到稍為快d硬淨d既都gg

馬迪 成日搶到波

勝利11人是基本

不過一場還一場
希望keep到個士氣打法啦

但點都HIGH左先
其實賽果都唔係好重要,係終於唔駛睇悶波⋯
https://youtu.be/9tFE2S30yIs

多得垃圾球星台幫手燈然我曼
好想聽傻閪何wayne 有咩評價
乜撚野注定失敗話
乜撚野注定失敗話

佢燈鳩咗啦
乜撚野注定失敗話

佢排個4312陣出黎
就傻既都知會失敗啦
有冇人覺得skysports嗰個出場畫面好撚型

冇野好評了 全隊都好好

馬迪 成日搶到波

勝利11人是基本

不了

不了x2

下場可能會變番433
以摩佬風格 作客要穩陣d
hehe上番正選
打少個Mata

-----------ddg
華西--Bailey--Jones---Darmian
-----------------Matic
-----------Hehe----Pogba
Mk-----------Lkk----------福

作客摩佬實穩穩陣陣
攻唔入先換爆,Mata,馬

冇野好評了 全隊都好好

馬迪 成日搶到波

勝利11人是基本

不了

不了x2

下場可能會變番433
以摩佬風格 作客要穩陣d
hehe上番正選
打少個Mata

-----------ddg
華西--Bailey--Jones---Darmian
-----------------Matic
-----------Hehe----Pogba
Mk-----------Lkk----------福

作客摩佬實穩穩陣陣
攻唔入先換爆,Mata,馬

今場其實算唔算433
出的陣 skysports就話4231
但係打反擊推波 拉得咁開 走位都像433

lkk笑 同其他人一起比 好有喜劇效果

bailly訓黎頸??

好撚柒就真

lkk笑 同其他人一起比 好有喜劇效果

一笑成個on9咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞