[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
對上果次係英超入4球, 已經係上年9月既事

對李城4-1?

果場李城成班25 差唔多全英超最廢

講整體順今場順好多

呢個真, 李城果場擺明hea踢

破埋淨勝4球呢個鑽石頂就正
好多年無贏過4球以上
撚羊可唔可以唔好再打個禾字

男人老狗扮得意真係好撚難頂
最好笑既係上季馬迪跑好少 成日企係到踢
但黎到曼之後 去到邊都見到佢

上季比轟迷屌到佢仆街
點知

身邊果個攻守兼備點同
馬迪就算真係瀨屎都有普巴補,但係軌拍住簡迪2個都係守為主

干地要佢做普巴做既野
防中俾干提

你放普巴落去轟拍Kante 普巴都會俾人屌到7彩

NO
普巴除左心理差
佢踢一定好過法比

我既意思唔係話普巴差過法比
而係Kante打撚哂 搶完過波 過埋前場分波都仲得

禾覺得不行

全攻一定係
渣古搭福+mk做三箭
中場用普巴 馬達+馬迪
後防用 羊 jones 拜利 華西
防反
渣古 馬仔
中場 普巴 hehe 馬迪 拖
大米 jones 拜利 華西

我覺得對弱隊用主攻
琴晚個陣就fit哂
係將blind 轉大米 / 撚羊
對強隊就穩守反擊就用福加古 / 馬仔
渣古好似對強隊入波能力唔係好足
防反出妹妹夠驚佢仲有hold太多波問題 唔夠速度屈上去
我都係會用mk做個分波或連結 又跑得 視野又好

路爾斯
唔係antonio 咩

其實馬達琴日d走位同痴波都好好j

個下普巴過頭波
射埋就正

傳都冇錯
其實馬達好岩踢疤狗
d過頭直線 佢做比果個同傳果個都得

唔知佢收到offer定想畀新人搵信心, 係咁餵畀lkk

馬達戰術執行力咁高 似有form比lkk

禾覺得不行

禾地牙希係好得意 ^_^
快d同d人續晒約佢

出年夏天完約既有呢堆
Carrick, Young, Herrera, Blind, Mata, Shaw, A.Pereira

卡膠應該退休, 羊大師再出唔到真係危危地
最好笑既係上季馬迪跑好少 成日企係到踢
但黎到曼之後 去到邊都見到佢

上季比轟迷屌到佢仆街
點知

身邊果個攻守兼備點同
馬迪就算真係瀨屎都有普巴補,但係軌拍住簡迪2個都係守為主

干地要佢做普巴做既野
防中俾干提

你放普巴落去轟拍Kante 普巴都會俾人屌到7彩

國家隊佢地兩個拍住打中間
442對英撚果場
妹妹同佢都打到曉飛
電話佬黎都唔知有無位踢
快d同d人續晒約佢

出年夏天完約既有呢堆
Carrick, Young, Herrera, Blind, Mata, Shaw, A.Pereira

後面五個都會續啦

最危真係羊
電話佬黎都唔知有無位踢

比個c朗美斯你曼聯
你咩位都一定空到個比佢踢啦下嘛
電話佬黎都唔知有無位踢

比個c朗美斯你曼聯
你咩位都一定空到個比佢踢啦下嘛

我覺得需要翼多過ss/st

禾覺得不行

禾地牙希係好得意 ^_^

貢刀叫得意
快d同d人續晒約佢

出年夏天完約既有呢堆

carrick young 走都正常
不過費sir 時期既人走點都會覺得可惜
https://youtu.be/qUG3vDI6Dko

馬迪琴晚球王片 啲轉守為攻真係好J到痴線
其實尋晚普巴好勁
睇佢控波簡直係藝術咁
但呢度完全冇人提
快d同d人續晒約佢

出年夏天完約既有呢堆

羊真係要走
Matic係中場掃波個位,佢交d波都係穩陣比進攻球員為主

LKK係前鋒,隨時比人地兩個釘死

LKK失球率同控球率數字上都唔夠MATIC靚根本係正常
快d同d人續晒約佢

出年夏天完約既有呢堆

卡膠係同佢傾職員約
羊就勁危,好大機FREE走

撚狗咁

勁過普巴

普巴琴晚都有幾下過人好靚既
j matic 還j matic
唔好抺殺普巴做過既野

靚到癡線

pobga開始踢翻蛆記時佢踢得最舒服個位
其實尋晚普巴好勁
睇佢控波簡直係藝術咁
但呢度完全冇人提

迷巴

吊入禁區俾mata果球真心正
快d同d人續晒約佢

出年夏天完約既有呢堆

羊真係要走

羊去愛華頓的話, fifa 用愛幾好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞