[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
Chelsea are considering a late move for long-time Manchester United target Inter Milan midfielder Ivan Perisic, 28, as part of their end-of-window spree. (Mirror)

由唔買變到亂咁買
Chelsea are considering a late move for long-time Manchester United target Inter Milan midfielder Ivan Perisic, 28, as part of their end-of-window spree. (Mirror)

搶過!唔好俾佢買到,打落水狗都係呢個時候

痴撚線

五千萬的話叫車仔那那聲攞去
其實班軌有冇諗過打343係干地叫馬迪唔好走咁多
中場中路得兩個人兩個一個撲(kante)/一個逗(馬迪)都好撚正常姐

干地唔識用就話馬迪囝廢 =.=

同爆炸一樣,椰子同92唔識用爆炸就話廢

92用得好好 其實 就係92用得好 摩狗果陣係車仔先刻意 限制爆炸 黎贏波
伊巴返黎,希望佢專心做30分鐘後備

本土杯盃俾福做正選前鋒

咁4線真係Perfect池
其實班軌有冇諗過打343係干地叫馬迪唔好走咁多
中場中路得兩個人兩個一個撲(kante)/一個逗(馬迪)都好撚正常姐

干地唔識用就話馬迪囝廢 =.=

同爆炸一樣,椰子同92唔識用爆炸就話廢

92 打4141 果時都識用既
之後4231 用爆炸錯撚哂
耶子就唔知做乜搵佢打cm -.-

92 係進攻長推爆炸上前面 搞到攻守唔平衡 成日豬反擊比人
耶子係 直頭放左個dmf cm 位 比爆炸純防守 同太多後場上腳機會
今季車個轉會仲衰撚過我地莫89嗰期
期待 Lin 有一場有表現之後
迷Lin既巴打入黎開無雙 binc

(希望會有咁既一日)

無呢個可能性存在
牙朗真係好能勁
我地左翼位就係差佢

未完轉會窗, 話唔定最尾買哂山狗丹比利麥巴比呢

咁人腳係車好d
等夏殺特覆出
其實人腳唔差

我地果時都重可以9981斬,但軌呢加個陣睇怕連斬都都唔起

完全唔明朗隊點解返左愛記會順返
定曼聯成隊夾埋做佢...

個心態可能輕鬆左 壓力負擔冇咁大
賤種件波衫幾撚型

個心態可能輕鬆左 壓力負擔冇咁大

同埋愛記啲人跑動多可以cover到朗尼年紀大體能下降個問題 佢意識係好嘅

個年耶子好似冇賣過人
你地係邊買波衫?
心急人上

入左兩球都係斬埋去wor
你地係邊買波衫?
心急人上

NO7 益曼迷
你地係邊買波衫?
心急人上

NO7 益曼迷

買wor 唔係印
你地係邊買波衫?
心急人上

NO7 益曼迷

買wor 唔係印

淨衫去21買 應該最平

唔該哂
如果阿布離婚並非原因,為甚麼車仔仍瘋狂放人令陣容薄弱?原因或許在女CEO Marina Granovskaia及黑人足球總監Michael Emenalo與教練位置的權力鬥爭。
Marina是阿布的親信,2010年上任,能直接聯絡阿布,2011年提拔Emenalo為足球總監(下稱二人),基本上球會大小事務包括球員買賣及領隊去留等皆由二人包攬在手,領隊只負責比賽排陣。
車仔今季洗唔洗護級

入左兩球都係斬埋去wor

佢係9打11所以有前冇後咁打所以先斬得起,我就唔信佢場場都敢咁打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞