[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
紅彗星盧卡古

廢果陣叫渣古, 勁果陣就紅彗星

下個topic 就叫紅彗星盧卡古

後備席睇連加特
其實hehe打普巴個位都得 可能更加直接 同馬達更夾
hehe都有遠射 直線 和盤球 插入 長傳交番比馬迪
可以 試下 hehe/能量王 爆炸 馬迪/卡神
普巴都要適當 輪换 留力打歐聯
4線發展 要多d用下 能量王,爆炸,hehe和卡神做輪換
Ed Woodward deserves credit if Nemanja Matic has great season for Man United. Not many chairmen would agree to spend £40m on player who's 29

木狗

要不是摩佬...你木狗買撚到咩
紅彗星盧卡古

廢果陣叫渣古, 勁果陣就紅彗星

下個topic 就叫紅彗星盧卡古

好呀好呀

The Red Comet , 赤い彗星 Akai SuiSei

true blue
推爆未
下個post加返朗隊d相
琴晚場波俾着係上季一定係下半場攻極都入唔到第二球然後70分鐘開始縮,最後俾人追和1:1

估唔到會全場狂攻
Ed Woodward deserves credit if Nemanja Matic has great season for Man United. Not many chairmen would agree to spend £40m on player who's 29

木狗

咁木狗都聽Daddy話嘅

拍住摩佬, 木狗升lv升得好快

木狗

木咩狗
係木神
Woke up this morning feeling fine

木狗

木咩狗
係木神

買多兩件就叫佢木神
馬達琴日好似用番我轟囉mvp果年的踢法
入楔勁到
琴晚場波俾着係上季一定係下半場攻極都入唔到第二球然後70分鐘開始縮,最後俾人追和1:1

估唔到會全場狂攻

睇到成隊波都好餓波,由其福、渣古。
摩佬 呢兩年轉會買人 我媽都識買啦
看報紙 邊個球員拎聯賽mvp 責名 給木仔跟進就得 無限金錢 真屈機
看報紙 邊個球員拎聯賽mvp 責名 給木仔跟進就得 無限金錢 真屈機

你個名
買山齊士啦屌
阿狗個山齊士同阿積士個山齊士呀

爺爺 見到你尋晚咁既樣
仲會放比你咩
醒下啦你

馬迪係邊個聯賽mvp?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞