[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike

全攻一定係
渣古搭福+mk做三箭
中場用普巴 馬達+馬迪
後防用 羊 jones 拜利 華西
防反
渣古 馬仔
中場 普巴 hehe 馬迪 拖
大米 jones 拜利 華西

我覺得對弱隊用主攻
琴晚個陣就fit哂
係將blind 轉大米 / 撚羊
對強隊就穩守反擊就用福加古 / 馬仔
渣古好似對強隊入波能力唔係好足
防反出妹妹夠驚佢仲有hold太多波問題 唔夠速度屈上去
我都係會用mk做個分波或連結 又跑得 視野又好

路爾斯
唔係antonio 咩

其實馬達琴日d走位同痴波都好好j

個下普巴過頭波
射埋就正

傳都冇錯
其實馬達好岩踢疤狗
d過頭直線 佢做比果個同傳果個都得

唔知佢收到offer定想畀新人搵信心, 係咁餵畀lkk

其實ok ge
Finishing 呢家野比番LKK黎

個啲位唔射肯分波已經值得續約啦
對上果次係英超入4球, 已經係上年9月既事
Matic Passing Position

Pogba Passing Position

叫唔叫解放?
Manchester United 4-0 West Ham (1080p) POST-MATCH ANALYSIS by Gary Neville, Alan Pardew, and Souness

https://www.youtube.com/watch?v=nOdkQywMUh0

Matic 跑左11km 以上

LKK 8.7km 失左18定19次控球

亨利做緊比利時助教...有佢提點LKK

對李城4-1?
最好笑既係上季馬迪跑好少 成日企係到踢
但黎到曼之後 去到邊都見到佢

上季比轟迷屌到佢仆街
點知

身邊果個攻守兼備點同
馬迪就算真係瀨屎都有普巴補,但係軌拍住簡迪2個都係守為主

干地要佢做普巴做既野
防中俾干提

你放普巴落去轟拍Kante 普巴都會俾人屌到7彩
"I think Victor needs a little bit of time. And he's going to have that time. Let's go step by step, because Victor is a fantastic player."

daddy
見到入完爆炸之後個幾腳鳩踢上前場就準備定屌大巴, 結果我宜家唔敢再出聲
琴晚留意到 妓喪j馬仔

馬仔fit唔到佢地個3421都J

同埋摩佬肯定唔會放比電叻

馬仔換山神 點睇如果

一個21 一個29
你話呢
你又想學轟1415車
為一個英超 放哂d潛力?

除左Isco,阿辛斯奧,Mahppe
點都唔換

CLS
山神已經係成品
最重要係佢經歷過好多球隊都交到貨
踢法又熱血又用力
馬仔+30M都換得過

Cls
大家對馬仔個頂鋒去到邊有唔同睇法
你放左既
過一兩年
到我地變而家既轟
望住Lkk,Kdb係第二隊發光
自己on99無聲出

到時咪買番
得一個馬仔咩
又唔係無錢
但宜家隊波 你自問啦 有無馬仔只係多個輪換
但有山神打邊鋒
直接跳上歐洲球隊前列

條友咁勁阿仙奴歐聯8強未?

阿仙奴條龍骨自從Sol Campbell 韋拉之後都無左
根本無可能去到邊

法比法明尼?

NO
F4個期 係俾曼車屌打

個期前場有多哥王子 進攻拍得住曼車
中埸禁住黎搓
只係後防得加拿斯 相比起 李雲迪 或 泰利 施治 卡華奴 係差d
Manchester United 4-0 West Ham (1080p) POST-MATCH ANALYSIS by Gary Neville, Alan Pardew, and Souness

https://www.youtube.com/watch?v=nOdkQywMUh0

Matic 跑左11km 以上

LKK 8.7km 失左18定19次控球

D first touch成日甩

對李城4-1?

果場李城成班25 差唔多全英超最廢

講整體順今場順好多
最好笑既係上季馬迪跑好少 成日企係到踢
但黎到曼之後 去到邊都見到佢

上季比轟迷屌到佢仆街
點知

身邊果個攻守兼備點同
馬迪就算真係瀨屎都有普巴補,但係軌拍住簡迪2個都係守為主

干地要佢做普巴做既野
防中俾干提

你放普巴落去轟拍Kante 普巴都會俾人屌到7彩

點會呀
法國隊咪踢得好好地
快d同d人續晒約佢

對李城4-1?

果場李城成班25 差唔多全英超最廢

講整體順今場順好多

呢個真, 李城果場擺明hea踢
"I think Victor needs a little bit of time. And he's going to have that time. Let's go step by step, because Victor is a fantastic player."

daddy

邊個係victor

有啲野想請教曼區手足我有件今季黑色作客冇印字嘅衫
我想問下係咪可以拎去波衫舖齋印字同章?
係嘅話有冇邊間介紹

有啲野想請教曼區手足我有件今季黑色作客冇印字嘅衫
我想問下係咪可以拎去波衫舖齋印字同章?
係嘅話有冇邊間介紹

7 仔

daddy

邊個係victor

daddy

邊個係victor

原來係另一個垃圾啦n

daddy

邊個係victor

原來係另一個lin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞