[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
7號基沙文,10號伊巴
要不是伊巴大傷冇續約,摩佬未必買lkk
車買左lkk起碼有入球保證
依家lkk去曼係削弱左車前線威力
伊巴大傷想係幫曼改善前線攻力?
唔通伊巴有八奇思維?

你應該話 馬體 被BAN仲影響大
買基沙文就唔買LKK

打英超lukaku最有效
7號基沙文,10號伊巴

現在係驚ibra唔知肯唔肯打後備
尋晚我最打得咁好 隔離班車屌曬鬼又狗咬狗 好爽
今季人腳幾好
隊波氣氛唔錯又後生
仲有幾個潛力球員
但好擔心下年摩佬又發顛自爆
拆自己龍骨 賣好球員
有冇人知點解會咁

點解成日屈佢
明明係車仔個老女人搞佢個陣

想知多d

波圖時期光榮離開
摩1期同主帥不和 (同艾巴買人意見不合)
國米又係光榮離開 有皇馬教 邊個唔想
皇馬撞正西萄分化 教得唔開心 和平分手
摩2斯 eva同世三搞事
其實佢第三季唔係真係咁多問題囉

係你淡化左佢問題多d wo
唔係同老闆嘈就係同球員嘈
係皇同半隊關係都極差
轟唔洗講

真係無人事問題得國米時代

艾巴要插手搞對波 一定會同主帥有磨擦啦
係皇馬為咗要贏巴塞用埋啲那炸招
搞到比比呢類球員人人得而誅之
不過佢教曼聯個風格都唔同晒
同球迷say sry 同再用死11人
而且前排提子拎r國 仲打電話祝賀c朗同道歉
(之前摩話c朗冇可能帶提子拎到國際賽冠軍)

上次supercup 兩個攬埋
要不是伊巴大傷冇續約,摩佬未必買lkk
車買左lkk起碼有入球保證
依家lkk去曼係削弱左車前線威力
伊巴大傷想係幫曼改善前線攻力?
唔通伊巴有八奇思維?

伊巴唔傷都一定買前啦
上年講到臭晒 伊巴係勁 但已經唔夠體力 同埋把握力未夠
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

出伊巴應該會無晒琴晚D咁爽既反擊
7號基沙文,10號伊巴

現在係驚ibra唔知肯唔肯打後備

佢一月都三十六啦
49000歐聯衰左佢應該去美國算

掉番轉,歐聯衰左真係冇乜要下半季加人。。
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

肯撚定🤣🤣🤣尋晚渣古快撚過法拉利
原來我未撳負皮
即刻撳返先
jones琴晚有下又打7傷拳,同b仔定華西撞埋
真係嚇撚死
原來我未撳負皮
即刻撳返先

紀錄係361負評
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

DKLM 買佢前明明連登仔話佢成日控甩波又慢

咁LKK first touch係真係渣既
但有人話佢慢?
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

屌佢係前面妹下妹下咁
hold住個波唔撚攻先谷9氣

咁似朗隊嘅
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

但有人話佢慢?

話LKK慢既都係用屎眼睇波
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

但有人話佢慢?

話LKK慢既都係用屎眼睇波

即討大把sick波之人咁講
7號基沙文,10號伊巴

有伊巴 攻勢無咁立體

屌佢係前面妹下妹下咁
hold住個波唔撚攻先谷9氣

其實如果打雙塔
LKK+呂布
又買到派利是
唔知係點

呂布 LKK
派利是 普巴 福仔
樹 馬迪
梳 宗 拜 華西

仲唔死?高佬陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞