[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
早嚇 一場輸三球龍門右下角

普巴果球 ddg應該救到
呢幾年條中場分工都係有啲問題
依家有埋matic真係tune好哂
呢幾年條中場分工都係有啲問題
依家有埋matic真係tune好哂

前中後都tune返晒喇
唉 開d咁既 topic 真係好撚尷尬 唔係好想認自己曼迷

咪撚認囉
閪topic

早晨管家婆

羊囝早晨 好想快啲開sem 咁就唔洗返工

返工真係巧辛苦

同意 咁串把撚 一定比人bin

多撚餘
你唔串人地就唔撚串你?
如果講尋晚場波 我覺得成隊都幾好 係盲間唔時柒下

福仔真心叻仔 佢球遠射差少少已經入 嗰球靚到呢 福仔跑得又傳得 係柒一兩下同同樣問題finish差啲 今場遺憾係福仔冇入球

LKK都唔錯 英超先入兩粒 應入都入

馬仔唔洗講 希望今年可以成日見佢

隊波開段都有疊位塞車同集中力低問題,特別福仔成日當自己朗拿度咁,同埋未有逆境波, 班大帝會點都未知

多撚餘
你唔串人地就唔撚串你?

就算唔開都大把人搵其他野串
但個topic真係7既
28開始先係中場球員既黃金期

節奏控制 經驗 球場閱讀 真係要時間浸出黎

馬迪夾都唔洗夾 抵撚到爛

真係好好用

你都好抵

多撚餘
你唔串人地就唔撚串你?

咁個topic柒又係事實黎
閪topic

早晨管家婆

羊囝早晨 好想快啲開sem 咁就唔洗返工

返工真係巧辛苦

聽聞你係廢青 禾屌你牙

禾上年返到痴線
一個月返26日 返左兩個幾月
賺左3皮幾野交學費

多撚餘
你唔串人地就唔撚串你?

唔覺得係串緊人 係比位人笑9
win一場就high翻天
仲覺得自己串緊人好威威
唔怪得成日比人笑柒
有原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞