[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike

撚樣

Ho la wo
U做咩係貢過禾

Your name

下個月改返做撚羊腳法似我

Your name my surname ar bb

睇唔明
梳 禾英文差

你的名字我的姓氏

If Ronaldo gets a total ban of five or more games, it would apply in all Spanish competitions, including La Liga. A suspension of four or less matches would only apply to the Super Cup
有冇咁on9

in疤we trust

應該ban c朗接下來五場對巴塞既比賽

咁就公平啦
如果當初知道VVd咁易買
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

而家曼個全攻陣就係差個發動到攻勢既CB
可以突然一下長傳策動突擊

做到類似前日猁果球Salah入果球
就完美

曼除左Rojo會試下之外 其他人都偏向簡單波
白Lin 未ready

直接買Keane未得

Ability 同 potential
老豆家下望埋potential
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

未ready姐
摩佬咁講 即係佢有信心
信摩佬

維迪 同 瀨屎華都柒過一排 我對佢有信心
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

未ready姐
摩佬咁講 即係佢有信心
信摩佬

vvd邊隊買左?

俾錢就搞掂

單純唔賣俾猁
笑撚死 猁搞左人咁多年
搞到修仔球迷極憎猁
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

白LIN唔似未READY咁簡單
老豆個唔買垃圾中堅呢個紀錄可能俾佢破左

摩買佢係睇中佢用波能力
但認真
成個pre-season都睇唔出
仲要佢頂高波極差
可能練一排有默契 體能fit番會好d
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

直接買Keane未得

買Keane不如用返細緊,
咪又係鳩斬走啲波
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

直接買Keane未得

咪又係鳩斬走啲波

keane用波好過屎波啦
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

直接買Keane未得

咪又係鳩斬走啲波

keane用波好過屎波啦

Rio>>Keane>>>>>>>>>>>>>>>>>屎波
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

摩買佢係睇中佢用波能力
但認真
仲要佢頂高波極差

直情同E伊斯最差個時有得比

始終你要做到轟Luiz,猁 Lovern/Matip, 熱狗 超人
果種長傳直接做到攻勢
練波要有排練 前後場要好有默契

白Lin黎得一兩個月
唔否定佢呢樣能力住

但佢爭高波,爭身位差暫時就一定
就要佢好過白Lin
佢都放到長傳 引球出擊

就完美

白Lin 未ready

摩買佢係睇中佢用波能力
但認真
仲要佢頂高波極差

直情同E伊斯最差個時有得比

始終你要做到轟Luiz,猁 Lovern/Matip, 熱狗 超人
果種長傳直接做到攻勢
練波要有排練 前後場要好有默契

白Lin黎得一兩個月
唔否定佢呢樣能力住

但佢爭高波,爭身位差暫時就一定

幾場定生死,咁似即討既
訓醒諗起尋晚場波就覺得好爽
今季人腳幾好
隊波氣氛唔錯又後生
仲有幾個潛力球員
但好擔心下年摩佬又發顛自爆
拆自己龍骨 賣好球員
有冇人知點解會咁

點解成日屈佢
明明係車仔個老女人搞佢個陣

想知多d

波圖時期光榮離開
摩1期同主帥不和 (同艾巴買人意見不合)
國米又係光榮離開 有皇馬教 邊個唔想
皇馬撞正西萄分化 教得唔開心 和平分手
摩2斯 eva同世三搞事
其實佢第三季唔係真係咁多問題囉

係你淡化左佢問題多d wo
唔係同老闆嘈就係同球員嘈
係皇同半隊關係都極差
轟唔洗講

真係無人事問題得國米時代

艾巴要插手搞對波 一定會同主帥有磨擦啦
係皇馬為咗要贏巴塞用埋啲那炸招
搞到比比呢類球員人人得而誅之
不過佢教曼聯個風格都唔同晒
同球迷say sry 同再用死11人
而且前排提子拎r國 仲打電話祝賀c朗同道歉
(之前摩話c朗冇可能帶提子拎到國際賽冠軍)
If Ronaldo gets a total ban of five or more games, it would apply in all Spanish competitions, including La Liga. A suspension of four or less matches would only apply to the Super Cup
有冇咁on9

in疤we trust

應該ban c朗接下來五場對巴塞既比賽

咁就公平啦

BAN左巴塞都未必夠夠啊
佢防守紀律差成咁

佢唔係兩黃一紅咋咩 做乜比人ban 5場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞