[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
摩佬果然一路keep 住馬迪本說明書
原來hehe今日生日
原來hehe今日生日

hehe岩晒你
期待 Lin 有一場有表現之後
迷Lin既巴打入黎開無雙 binc

(希望會有咁既一日)
原來hehe今日生日

hehe岩晒你

禾中意羊多啲

(希望會有咁既一日)

希望你地尊重下會然lin
唔好下下屌佢 有時要大愛包容一下佢
表演落力,加上靚仔,8分
man 4 : west 0 全場youtube精華深度jer到出血評分

DDG : 8分 - 全場演出穩定,數次撲球為我最保持清白之身
華西 : 7分 - 攻守表演平穩
拜利 : 6分 - 防守攔截出色,但Rojo上身數次出腳魯莽,倒扣2分,係咪想學卡希爾咁累街坊先知衰!
鐘斯 : 7分 - 防守表現平穩
盲 : 7分 - 唔係話唔好,但又唔係好好,都係個句差左身位同速度,本來想比6分,但見贏波就加多分
馬迪:10分 - 鳴呀!
普巴:8分 - 與馬迪一攻一守統治全部中場,馬迪加盟後重回最佳位置控傳射逐漸重回水準
馬達:8分 - 未有深刻關鍵演出,但表演落力,加上靚仔,8分
MK:8分 - 多次傳送突破及反擊均製造出具威脅攻勢
逼仔:8分 - 第一球入球關鍵之一,多次左路突破表現出色
LKK:9分 - 終於解決我最入球能力不足問題,兩球入球完美演譯速度力量爆發力及射術

馬仔:9分 - 後備出場20分鐘創造一次助攻及一球入球,真正封殺比賽
爆炸:7分 - 冇野好評,贏波比面加一份
黑lin:10分 - 真正MVP,前80分鐘於後備席上完美演譯領隊戰術要求,最後10分鐘則憑充沛體力及大範圍覆蓋率為我最保持控球權,直接粉碎西咸破蛋戰意。

馬仔出場20分鐘已經fail

DDG有數次撲救咩?
印象中佢企定係度擋左一球咁大把

我都淨係記得擋過球中間空晒

雙人射波個球最有威脅 其他都係行行企企

有球救Arnautovic頭搥落過地但唔駛救
原來hehe今日生日

撚樣
原來hehe今日生日

撚樣

Ho la wo
U做咩係貢過禾
原來hehe今日生日

撚樣

Ho la wo
U做咩係貢話禾
原來hehe今日生日

hehe岩晒你

禾中意羊多啲

hehe唔好咩

禾巧專一架
摩佬果然一路keep 住馬迪本說明書

而家係睇本說明書幾時過期

(希望會有咁既一日)

牙爵一路moon po喊緊
而家Pogba目標應該係早幾季Yaya
學佢做到雙雙(雖然Yaya係大雙雙)

先好諗超越

其實妹妹我覺得技術上已經係耶耶級數 但decision唔夠佢做得好

有無人記得妹妹上半場中段喺中圈附近,的高個波過人,然後策動進攻嗰下,睇到嘩嘩聲
原來hehe今日生日

撚樣

Ho la wo
U做咩係貢過禾

Your name
真係有馬沙紅渣古模型廣告亂入

(希望會有咁既一日)

希望佢快啲返黎最區依個大家庭

(希望會有咁既一日)

希望佢快啲返黎最區依個大家庭

不了
原來hehe今日生日

撚樣

Ho la wo
U做咩係貢過禾

Your name

下個月改返做撚羊腳法似我
Chelsea are considering a late move for long-time Manchester United target Inter Milan midfielder Ivan Perisic, 28, as part of their end-of-window spree. (Mirror)
Chelsea are considering a late move for long-time Manchester United target Inter Milan midfielder Ivan Perisic, 28, as part of their end-of-window spree. (Mirror)

搶過!唔好俾佢買到,打落水狗都係呢個時候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞