香港醫生真係惡過狗,bupa都怕撚咗佢

569 回覆
379 Like 67 Dislike
Bupa Bowie Cigna 連登仔最愛都屌
我洗乜投訢, 我問佢令外果2位醫生係邊 佢都好老實話, 果2個係後備, 等佢做做下死左, 或者唔在狀態果2個會頂上, 但都無係手術室出現過, 唔係切開左我對腳,之後急屎先打電話叫果2條撚樣黎阿話?

講真我係市民, 你要用我去呃保險公司錢我真係唔戒意,但你唔好搞到我個PLAN加價先得架, 識D醫生係咁亂搞男女關係, 又食護士, 又亂中出人,
人哋其他國家有晒backlist制度香港做嘢就會俾人批鬥
即係份守則係見人貴就唔賠?
之前開漏藥整死人都成班兒登仔撐
著咗草? 佢12月4日先上完庭
你呢 2 日幫佢著草㗎? 自首啦去。弱智仔
成日聽班女做Facial 變左claim專科
有無得搞
貴得唔合理先係個問題呀嘛 唔通收費一億就要賠一億俾你
然後你條撚樣又會話好合理
政府曾經想恢復97前英聯邦醫生有得執業架(當年醫生用愛國理由要求禁)
班醫生想賺到盡大力反對咋嘛
病人輪候時間佢哋wfc
同班柒頭嘈真係嘥氣 嗱嗱聲移民好過等班垃圾留喺香港圍威喂
笑死
叫佢拎幼稚園校規出嚟啦
pin啦屌
其後探員在屯門區再拘捕一名六十九歲姓李的診所女負責人,兩人均涉嫌串謀偽造文書,正被扣查。惟涉事醫生已於去年六月離港。警方仍在調查案件,不排除會有更多人被捕。

盲咗
兒登logic
200個正皮
定罪? 弱智傻西
有牙醫洗牙收500 有d收1000
名醫收double都好合理姐
保險公司真係驚 咪唔好出d可以claim全額的保險
我講緊普羅大眾 唔係講緊既得利益者
柒頭喺度搬龍門明明講緊醫生有冇做呢個行為,之後就扯到佢定罪
唔定罪你又點知佢有做?
定係你想摑香港政府一巴?香港唔係普通法?
自由經濟你理得人收幾錢?
本身保單已經有cap max%同max金額
話之你睇一億定幾多,都唔會高過個max額
而max額嘅高低同保費都有關
即係保險一早計過風險先做呢單生意
依家反口?
學泰加咁唔做咪得
個官都唔使判你弱智,我都知你係戇鳩仔
自由經濟保險公司咪可以選擇唔做你生意
醫畜就可以自由經濟
保險公司就唔可以自由經濟
買嗰時有冇講有醫生黑名單先
香港係唔係行普通法呀?弱智仔
咁都唔敢答。五毛快啲去問上司點答啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞