[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
[member]前日去左o day
professor話我地升senior只可以揀car c 同d
car c 同d有咩好grade科?[member]
前日去左o day
professor話我地升senior只可以揀car c 同d
car c 同d有咩好grade科?
有科想由8半轉9半,張9半嗰堂 add to Cart之後8半嗰堂仲係度,變咗有2堂 seminar,應該點整走原本嗰堂八半?
有科想由8半轉9半,張9半嗰堂 add to Cart之後8半嗰堂仲係度,變咗有2堂 seminar,應該點整走原本嗰堂八半?

我經驗係
你重新search返個科時照tick lecture揀返新既sem 時間,add to cart, confirm完
自然就會拋返舊個個sem出黎。你就接住左個新既seminar

我經驗係
你重新search返個科時照tick lecture揀返新既sem 時間,add to cart, confirm完
自然就會拋返舊個個sem出黎。你就接住左個新既seminar

thx
on9 一問
service learning計唔計gpa?
會爛grade?
on9 一問
service learning計唔計gpa?
會爛grade?

唔算爛,正路都有B
想問少少野
因為hd defer所以今年諗住retake返啲科谷下gpa
但retake pass好似要係add/drop最後兩日先做得?
咁總之我而家個時間表就仲係空既
但係fosac個邊已經出左學費單 15000蚊
唔係跟credit比錢架咩?

比個ive fd笑我retake re到咁敗家

谷GPA就讀七科啦,真心好過你讀得一兩科

諗過下 一個sem唔會讀足咁多
講緊ft一個sem要萬五
點都係轉pt好啲
但我搵唔到點樣轉part time/self-finance
真心搵唔到 拎去google都見唔到有類似form既物體出現
想問下其實係咪要自己sd email去問professor?

如果係我廢既打錯關鍵字搵咁我認我廢 但再唔搞好似無得讀啦

如果我個programme code係31474,咁我淨係可以揀subject grp 106
fm唔記得拎學生證幾時同去邊拎?

如果我個programme code係31474,咁我淨係可以揀subject grp 106

Yes

其實到你reg科果陣要揀subject group, 果陣亦只會show你可以揀既subject group

其實到你reg科果陣要揀subject group, 果陣亦只會show你可以揀既subject group

我科math淨係轉到Tutorial,轉唔到Lecture

唔知你咩math啦
不過LEC可以全走
fm唔記得拎學生證幾時同去邊拎?

我都想問

lecture多數只會開一堂, 成班有百幾二百人
tutorial一班二十人內, 自然開多幾班比你揀
fm們有無reg car

本身pre assign左6科 聽人講yr1sem1太遲冇靚car 仲諗緊reg唔reg car好

本身pre assign左6科 聽人講yr1sem1太遲冇靚car 仲諗緊reg唔reg car好

組爸推薦既靚car好似得返一兩個位,所以都諗緊
原來我pre assign個科冇得調時間 個subject group Restricted PS左 依家1星期有1日隔3個鐘 1日隔6個鐘天地堂 空左9個鐘可以做咩
我想問我30先reg day係唔係reg唔到好car架啦
前日去左o day
car c 同d有咩好grade科?

好似唔洗一定c/d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞