[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Eye on vision SO2D01 係靚定伏car?
手持CC1C06P women in china tut004 求換tut1/2/3
同埋LSGI2B01 map reading tut5 求換tut1/2/3/4

推下先

tut 1有位

你有?🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

頭先有1個vacancy 十幾分鐘都無人搶
手持CC1C06P women in china tut004 求換tut1/2/3
同埋LSGI2B01 map reading tut5 求換tut1/2/3/4

推下先

tut 1有位

😭😭😭😭個時唔得閒冇睇到 係邊科黎😢

推下先

tut 1有位

cc1c06p

推下先

tut 1有位

cc1c06p

呢科好想轉😭😭😭唔想淨係返去上一個鐘😞
今年好似早咗oweek有冇巴絲知如果想報嘢玩吓係咪都係要更新張會員證?

幾號oweek

好似聽日

要更新咩
點搞

就係唔記得往年要唔要所以問
求換 car map read tut02轉03
tg @Polyu_on9_jai
求換 car map read tut02轉03
tg @Polyu_on9_jai

可唔可以同我換😞😞
APSS1B17 星期一八半 一個vacancy
需要既巴打請快手
請問healthy lifestyle 係咪可以用馬拉松啦啦隊代替 啦啦隊要做d 咩同做幾耐同埋點報名
啲soc擺booth既日期係幾時到幾時
需要既巴打請快手

想要
需要既巴打請快手

想要

琴晚見到,不過我要星期五唔係星期一
我而家一日碌幾次estudent
求apss1b17 是但一個tut
有冇巴絲會放呢科呀
有apss2s05 lec003 sem006
想換apss1c19p or cc1c06p or gec1c31p
有意留TG
請問healthy lifestyle 係咪可以用馬拉松啦啦隊代替 啦啦隊要做d 咩同做幾耐同埋點報名

係 可以代替component 2
上年2月跑 1月中報名
今年1月跑 可能12月會開始報名 留意email
佢會有張online form 比你填 填你想去邊同個人資料
啦啦隊冇咩特別 留意下有冇跑手係著poly衫 之後叫下就得(4粒鐘)
去之前有日要去2個鐘workshop(係poly) 派下野 聽下野就得
地點有得自選 好似有
銅鑼灣
西隧
旺角
不過時間冇(1個地方有2個時段)
組組好似開始時間唔同
銅鑼灣1好似4:45 am
西隧1 好似5:45am 西隧2 7:45am
第一組要早起身 第2組相對正常好多

上年2月跑 1月中報名
佢會有張online form 比你填 填你想去邊同個人資料
啦啦隊冇咩特別 留意下有冇跑手係著poly衫 之後叫下就得(4粒鐘)
去之前有日要去2個鐘workshop(係poly) 派下野 聽下野就得
地點有得自選 好似有
銅鑼灣
西隧
旺角
組組好似開始時間唔同

咁就得?
咁component 3呢

上年2月跑 1月中報名
地點有得自選 好似有
銅鑼灣
西隧
旺角
組組好似開始時間唔同

咁就得?
咁component 3呢

上網做 blackboard
鳩做就得
ENG3003 Subject Group 1004有冇組presentation仲有位可以加
fm一問 healthy lifestyle 仲洗唔洗pre test 定係可以直接報 sports skill training course ?

要上左introductory lecture 先可以報 sport skills training course

senior year 可唔可以reg sports skill training
fm一問 healthy lifestyle 仲洗唔洗pre test 定係可以直接報 sports skill training course ?

要上左introductory lecture 先可以報 sport skills training course

senior year 可唔可以reg sports skill training

想問下個introductory lecture 邊到有得報定已經dead左?
Fm一問 drop左某科但仲係blackboard 見到可以點del走定冇得整
Fm一問 drop左某科但仲係blackboard 見到可以點del走定冇得整

等一陣就會自動消失
同樣道理add左科可能都要等下先會出現
想問交學生會會費 其實有咩作用?
想問下大家
LSGI1D03 dynamic earth 定LSGI2B01 map reading好讀啲
1D03 Workload
但2B01轉左個新黎嘅外國人教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞