[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

過黎Creative writing in ENG啦

無位啊巴打...有位既得返我之前問果3科...
跪求dynamic earth

都冇位

岩岩放左個位
有無讀過eye care ge 師兄師姐?
今年個service 可以選擇去成都或者local, 去大陸就10日,我想問下係香港ge話要幾多日。
同埋去完成都之後係咪就唔洗再做service?
求SO2S01! 有ME1D01可以放
或者ME1D01 放SO2S01
明明見到有1個vacancy,但reg唔到

仲有成10個位, 不過唔知你啱唔啱...就真嘅....真係一堆爛CAR
有無人識用mytag個html code
用到我就黎癲
放GEC1C31W WAYS OF CHINESE WISDOM
想換Legacy of Traditional Chinese Medicine (TCM)
用到我就黎癲

我都想知點用
用到我就黎癲

我都想知點用

照住黎COPY極都話錯
用到我就黎癲

我都想知點用

照住黎COPY極都話錯

agger

仲有成10個位, 不過唔知你啱唔啱...就真嘅....真係一堆爛CAR

屌我撞左科core 仲要無位調時間
所以真係好ON9 本身已經唔多時間可以加一科car
cancel埋 真係ON9 又要夾返時間
用到我就黎癲

我都想知點用

照住黎COPY極都話錯

agger

好似以前咁咪算
更新來都唔知為咩
用到我就黎癲

我都想知點用

照住黎COPY極都話錯

agger

好似以前咁咪算
更新來都唔知為咩

fm第一次用

屌我撞左科core 仲要無位調時間
所以真係好ON9 本身已經唔多時間可以加一科car
cancel埋 真係ON9 又要夾返時間

我都REG埋EXPLORING LANGUAGE IN SOCIAL LIFE
但揾唔到有人review過
仲執到LIVING ON A DYNAMIC EARTH雞
Reg 極都reg 唔到 AF3211 MON SEM 睇足成日
想問下今年$140唔入會係咪直接唔交就得?

有冇人add drop 4號就開始?
用到我就黎癲

我都想知點用

照住黎COPY極都話錯

agger

好似以前咁咪算
更新來都唔知為咩

fm第一次用

之前應該COPY字就得 依家轉左HTML我都整唔到

千其咪撚交呀,利申上年做咗傻仔交咗

唔交入唔入到soc
用到我就黎癲

你地用左hkcc嗰個?有Polyu咩

唔交入唔入到soc

睇人脈關係睇實力
想問introduction to Cantonese opera好冇讀😂
岩岩見到有位 即便揀左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞