[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇人有GEC1H16C
我可以用APSSB17或者APSS1B14C換
https://t.me/mnmnm000
有就快啲telegram我!感激
CBS1C05P 換 任何cluster CRCW

有興趣請留contact
請問ME1D002呢科果workshop written report 同mini-project 題目有咩分別
請問ME1D002呢科果workshop written report 同mini-project 題目有咩分別

Workshop 要做d 咩?
想問宜家add drop period, 係咪 suppose reg到service learning 架 (假設有位)? senior entry, 今個sem要take 2car+SL, 但reg科果度search 唔到任何 SL

senior entry第一個SEM好似係REG唔到SL

。。。竟然係咁。。。明明係佢study pattern 建議我讀2car+SL。。。
Thanks
有冇巴絲fun with language 係seminar 001? 我係004想同人換星期四返學返得一個鐘好on 9
有冇巴絲fun with language 係seminar 001? 我係004想同人換星期四返學返得一個鐘好on 9

我add到apss1b12會drop fun with language
SN2B02同BME1D02如何🤔
CBS2C04P 拎TUT001換TUT002 有興趣留contact
有冇人放ABCT1D04
有冇Ching reg咗 apss1b17(CONTEMPORARY CHINESE SOCIETY AND POPULAR CULTURE)
可以同我調時間(星期一轉星期五)
有心人send email 去 regsubj@gmail.com

揾左你 但冇覆我喎
fyp俾大陸人做tutor,好唔好
新人留名
其實car c crcw csr係咪全部都大伏
reg咗個中醫但睇落好似好撚伏咁
有冇巴絲讀過/相認
想問下過左報名時間仲有冇得參加選拔
想玩rugby
CBS2C04P 拎TUT001換TUT002 有興趣留contact

或者有無人TUT004想換TUT002

我add到apss1b12會drop fun with language

巴打係咪sem001?
Cbs2c04p 手持tut004 想換tut003 有冇人?
想要blaw SEM001 有冇人可以換 我SEM006

可唔可以 放比我呀?

如果我今個sem reg唔到crcw,下個Sem可能要take 24/25 credits...

有冇巴絲 有多個CRCW 可以放比我?

如果有既話,可唔可以留個contact等我聯絡你?
有冇Ching reg咗 apss1b17(CONTEMPORARY CHINESE SOCIETY AND POPULAR CULTURE)
有心人send email 去 regsubj@gmail.com

揾左你 但冇覆我喎

留tg, 我有佢聯絡方法

揾左你 但冇覆我喎

留tg, 我有佢聯絡方法

https://t.me/mnmnm000
唔該曬

巴打咩時間?
有無人知bme1d02點科workload大唔大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞