[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
第一堂洗唔洗PRINT定 NOTES呢請問?定佢派?

第一堂多數唔洗自己印
實際就睇你個lecturer而定
有部分lecturer 會係Blackboard Announcement 講要唔要你自己印
冇講就當唔洗啦(好似係)
今日唔返有無問題

9月4號先開學
有科卡住左 搞到乜都轉唔到
屌佢老母poly drop 7 左我科car走
search返 連人數都無 即係科野比人摺左
食屎狗 而家唔知有咩reg

有無巴絲知以下邊科唔太伏 ..
GEC1C46 Aspects Of Western Philosophy
ENGL2B03 Exploring Language In Social Life
GEC1C26 Understanding East Asian Cinema
今日唔返有無問題

個個orientation 冇必要去
學生八達通張申請書要拎去邊比poly整印

https://www.polyu.edu.hk/as/notices17/16AUG17.pdf
今年好遲
fb1003係咪無得掉時間?
red castle softball club 大家點睇
好似都幾認真唔係淨係玩
有冇人入過
Service Leadership 有無ching讀過? 伏唔伏?

GEC1C46 Aspects Of Western Philosophy
ENGL2B03 Exploring Language In Social Life
GEC1C26 Understanding East Asian Cinema

有無邊位巴絲讀過其中一科
講黎聽下
AP1D03 physics of everyday life 伏唔伏??
有冇巴打拎過service learning scholarship
AP1D03 physics of everyday life 伏唔伏??

兩年前讀B+
我覺得算幾多野做 教又教到on99咁
Quiz,Gpoup present ,Group Essay,Exam,Lab report
無Phy底入去一定送死
唔輕鬆囉呢科只可以講
好似都幾認真唔係淨係玩
有冇人入過

入過
淨係去頭幾堂fulfill healthy life style
聽講新人都有得打inter U

講黎聽下

兩年前讀B+
Quiz,Gpoup present ,Group Essay,Exam,Lab report
無Phy底入去一定送死
唔輕鬆囉呢科只可以講

講到咁伏,drop唔drop好
利申:dse 5**
Fm想問下"adjustment before semester commencement"係咩嚟?

講黎聽下

好似都幾認真唔係淨係玩
有冇人入過

入過
淨係去頭幾堂fulfill healthy life style
聽講新人都有得打inter U

比起volley soc嗰啲係咪會認真運動啲
想join 對team做下運動,但sports team嗰啲又太勁
想問下今年$140唔入會係咪直接唔交就得?

講黎聽下

唉而家好sad 得返呢幾科有位都知伏架..
但係有無人可以解答我

兩年前讀B+
無Phy底入去一定送死
唔輕鬆囉呢科只可以講

講到咁伏,drop唔drop好
利申:dse 5**

pish
求 CBS 3242P SEM 004 轉 SEM 005
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞