[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
上lecture係咪帶notebook去定自己print notes?

唔係上堂會派架咩

讀過13科 8科week1有派notes
之後有3科會堂堂派 唔洗自己印 (不過3科都係lecture+tutorial 3粒鍾個種)

Notes邊到down?

Blackboard(Learn@polyu 理學網)

暫時得Maths有
Bionic Human and the Future of Being Human
有冇人讀過BME1D01? 有冇伏架?靚唔靚grade
我見係EREW,驚伏
利申:無Bio底
MANAGEMENT ACCOUNTING 1
CHEN yangyang LUO Jianchuan LI Qin WANG Chong 邊個好
求comment
Mytag個野唔掂喎
明明星期六要番,但佢居然話唔洗番
Mytag個野唔掂喎
明明星期六要番,但佢居然話唔洗番

mytag以前唔係咁 唔知搞咩要重寫
依家 mytag 係咪冇得dl圖?dl完直接輸入左我個google calendar度
依家 mytag 係咪冇得dl圖?dl完直接輸入左我個google calendar度

yes
Bionic Human and the Future of Being Human
有冇人讀過BME1D01? 有冇伏架?靚唔靚grade
我見係EREW,驚伏
利申:無Bio底

冇bio 底預咗比人屈

識人dse bio 3 大grade b+
個mytag出error
唔係就咁copy哂 class timetable個頁既source code就得啦咩?

新不如舊
冇女
入唔到blackboard
有無eye care 嘅 朋友?
聽日夜晚lecture 上一個鐘係咩玩法?
有冇人去咗大O?
有無人放chinese wisdom 既erew

揮手
我以為自己睇錯都睇左幾次
有無巴打有讀過 Governing China: Chinese Politics And Legal System 同frd一齊reg咗

申利: year 1 fresh

呢科正

A左

聽日朝早0730
個mytag出error
唔係就咁copy哂 class timetable個頁既source code就得啦咩?

all source code
有無人REG左CHINESE ARTS AND LIFE 102

揮手
我以為自己睇錯都睇左幾次

service 個個去唔去成都好?10 日就搞掂
想問introduction to Cantonese opera好冇讀😂
岩岩見到有位 即便揀左先

幾好讀,上堂都幾有趣不過要唱粵劇有d柒
on9一問
今星期tutorial先過lecture
tutorial要上?
入唔到blackboard

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞