[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
andy唔比人sit堂 會趕你走

佢記得曬D學生 好癲

我都係大tutorial 先sit幾次

我記得以前佢好歡迎sit堂喎 仲成日叫sit堂嘅人出去做數 笑下自己學生唔識做
有咩事令到佢唔歡迎sit堂

esfq,以前papersfq可以收到200%正皮,依家收唔到嬲嬲豬
year 2 新hall waiting list 3百
有冇機住到?

佢記得曬D學生 好癲

我都係大tutorial 先sit幾次

我上年由頭sit到未都冇俾佢知
收Introduction to psychology textbook
tiny2244@gmail.com
有冇巴打讀過ITC個SL?而家先reg入去會唔會miss左好多野
宜家仲會唔會有人drop fun with lang
想問有冇得email去轉tutorial
我想retake但會撞時間
唔retake又得2科
如果2科又係咪可以變part time lol
想問有冇得email去轉tutorial
我想retake但會撞時間
唔retake又得2科
如果2科又係咪可以變part time lol

可以EMAIL問下
想問下其實lib嘅電腦洗唔洗book左先可以用 上次見冇人用就坐低左用 但見到隔離位好似被人趕走左
想問下其實lib嘅電腦洗唔洗book左先可以用 上次見冇人用就坐低左用 但見到隔離位好似被人趕走左

如果放係影印機個頭既電腦就應該冇事既,我自己走埋去用過幾次
利申:返左兩個星期學既fm

3/F 好似要, 其他位嗰啲唔駛
求換 car map read tut02轉03
tg @Polyu_on9_jai

最後一日求幫忙
Poly出旺角信和坐咩車??
地鐵好似轉好遠...

行路行半個鐘應該到

的士
大約幾時知考試時間?想訂機票去旅行
Poly出旺角信和坐咩車??
地鐵好似轉好遠...

行路行半個鐘應該到

的士

隧道口大把巴士任揀啦

week7/8 左右 大約10月尾

Thx
有冇機住到?

新hall都300幾
唔係好易入架咩
之前冇蓋八達通印係咪可以去M core蓋返?
有冇機住到?

新hall都300幾
唔係好易入架咩

因為上年住過舊hall

Thx

exam period唔係12月8-23咩?

Thx

exam period唔係12月7-22咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞