[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
on9一問
今星期tutorial先過lecture
tutorial要上?

1.estudent 禁 week1 timetable 冇出現 或者start week寫week2
2.learn@polyu 上面如果有course outline 而份野有寫week1唔洗上
3.tutor/lecturer係learn@polyu 出announcement 話tutorial唔洗上
3樣中1樣就唔洗上
冇中就你上堂佢一係有野比你做 一係勁快落堂
on9一問
今星期tutorial先過lecture
tutorial要上?

1.estudent 禁 week1 timetable 冇出現 或者start week寫week2
2.learn@polyu 上面如果有course outline 而份野有寫week1唔洗上
3.tutor/lecturer係learn@polyu 出announcement 話tutorial唔洗上
3樣中1樣就唔洗上
冇中就你上堂佢一係有野比你做 一係勁快落堂

thx
想問下邊到有得dup港鐵優惠個印

12號先開始印
GEC1C46 Aspects Of Western Philosophy
有無人讀過 跪求
會唔會大伏

12號先開始印

上年renew 咗,今年係咪要apply 多次?

12號先開始印

上年renew 咗,今年係咪要apply 多次?

每年要續一次
Elc 個 Eric ho 好冇grade
有冇人知教英文嗰 Angela派 grade點?會唔會 harsh…本身英文麻麻地,有啲驚
個mytag出error
唔係就咁copy哂 class timetable個頁既source code就得啦咩?

all source code

跨學期sl 佢好似唔得
而家yr3 先黎轉科係咪好傻

搵食科咪唔傻
一個月搵多1皮
計計埋埋幾年追得返

轉科咩轉科?

你本身正常入學ge話 讀多年可以接受啊

property management好差咩 city asso surveying aim 呢科水泡bor
Map read 換 apss1b17
pmt > nurs
佢話sem2 唔收internal trans
Map read 換 apss1b17

map read今年轉咗人教...

轉科咩轉科?

你本身正常入學ge話 讀多年可以接受啊

我而家係yr4 先轉到去nurs,佢話可以盡trans d GUR 囉
apss1b14c換科正正常常嘅csr讀下.有換嘅留個tg
想問下 如果淨係叫我睇下個subject information 佢話上堂會講,咁係咪就唔洗print?
BME1D01 換 正常CR/CW
有意請留tg
BME1D01 換 正常CR/CW
有意請留tg

好想要! CAR-C CBS2C04P有冇興趣
有無人有MO本書 MM2021
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞