[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
代問
手持Chinese Folk TUT003 想轉001/002

四大名著求換靚grade crcw

自推
有冇ching肯調Apss1b17星期一比我
利申: apss1b17星期五
跪求cc1c04p contemporary Chinese history and culture tut002(1830-1930)
高價收購!!

點解咁多人想要星期一
我reg果陣係有星期一冇星期五

email: apss1b17@yahoo.com
CCC1C06P her story:women in china 冇人同我調tutor
我tut4 想要tut1/2🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

點解咁多人想要星期一
我reg果陣係有星期一冇星期五

Ching可唔可以調比我
我手上有apss1b15, 想轉去apss1a07 lec002 星期四.
有冇人交換 ?
email: ponyolee6@gmail.com thx

好想要啊 但我係CBS1B03
1200蚊求收 CC1C06P tut2/tut3/tut4 一位,有意telegram/email
Tg: https://t.me/ohtober
Email: itsoctoberho@outlook.com

巴打搶到未
CCC1C06P her story:women in china 冇人同我調tutor
我tut4 想要tut1/2🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

有冇人同我換😭😭😭
如果我走左堂ic
要幾時先有得補返

快手去3樓student office問
可能有人仲未上呢堂可以一星期內補
否則下個sem補返同一堂, 再唔補就
如果我走左堂ic
要幾時先有得補返

睇過時間表
我走個堂已經係今個星期既最後一堂

唔同component唔一定係同一個星期開始架喎, 有D堂可能仲未上
不過你點都係要去student office架啦
CC1C06P Women in China 想TUT001轉TUT002,跪求
代問
手持Chinese Folk TUT003 想轉001/002

Still need?
CC1C06P Women in China 想TUT001轉TUT002,跪求

我TUT004😭可唔可以換TUT001比我😭😭
代問

Still need?

Yes
代問

Still need?

Yes

我比朋友個tg你: terrylai123
如果我走左堂ic
要幾時先有得補返

睇過時間表

唔同component唔一定係同一個星期開始架喎, 有D堂可能仲未上

邊個student office
係去ic個到搞定點

去ic3樓general office
其實過咗都冇事,有時啲呀sir叫你揾日去幫佢執頭執尾當上咗堂就算
如果我走左堂ic
要幾時先有得補返

睇過時間表

係去ic個到搞定點

其實過咗都冇事,有時啲呀sir叫你揾日去幫佢執頭執尾當上咗堂就算

咁好既
我果陣走左兩堂,兩堂都文件證明,都預左比佢罰double
點知上去搵大粒野簽名果陣佢批哂好似好唔耐煩咁
結果補返一堂就搞掂,另一堂補唔到照pass
如果我走左堂ic
要幾時先有得補返

睇過時間表

係去ic個到搞定點

咁好既
我果陣走左兩堂,兩堂都文件證明,都預左比佢罰double
點知上去搵大粒野簽名果陣佢批哂好似好唔耐煩咁
結果補返一堂就搞掂,另一堂補唔到照pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞