[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
想問下大家
LSGI1D03 dynamic earth 定LSGI2B01 map reading好讀啲
1D03 Workload
但2B01轉左個新黎嘅外國人教

Workload細
fm一問 healthy lifestyle 仲洗唔洗pre test 定係可以直接報 sports skill training course ?

要上左introductory lecture 先可以報 sport skills training course

senior year 可唔可以reg sports skill training

of coz
fm一問 healthy lifestyle 仲洗唔洗pre test 定係可以直接報 sports skill training course ?

要上左introductory lecture 先可以報 sport skills training course

senior year 可唔可以reg sports skill training

想問下個introductory lecture 邊到有得報定已經dead左?

poss有
應該未開始 因為未有email
想問交學生會會費 其實有咩作用?

報soc
dept soc拎soc野
福記買野
學生會印影場
好似咁上下了

當然以上所有識人就做到 唔洗特登交錢俾會費
有冇人要map reading 想要Apss1b17 Lec1 / SN2B02
有冇人睇過中醫
幾錢?
請問healthy lifestyle 係咪可以用馬拉松啦啦隊代替 啦啦隊要做d 咩同做幾耐同埋點報名

請問healthy lifestyle 係咪可以用馬拉松啦啦隊代替 啦啦隊要做d 咩同做幾耐同埋點報名

係 可以代替component 2
上年2月跑 1月中報名
今年1月跑 可能12月會開始報名 留意email
佢會有張online form 比你填 填你想去邊同個人資料
啦啦隊冇咩特別 留意下有冇跑手係著poly衫 之後叫下就得(4粒鐘)
去之前有日要去2個鐘workshop(係poly) 派下野 聽下野就得
地點有得自選 好似有
銅鑼灣
西隧
旺角
不過時間冇(1個地方有2個時段)
組組好似開始時間唔同
銅鑼灣1好似4:45 am
西隧1 好似5:45am 西隧2 7:45am
第一組要早起身 第2組相對正常好多

咁就得?
咁component 3呢

上網做 blackboard
鳩做就得

係咪要頭2年做哂4個components
有冇人睇過中醫
幾錢?

45蚊三日藥
但我勸你慳番好過
有無人AMA1501係TUT002 or TUT004想轉TUT001
有冇人讀CC2C13P Chinese Folk And Popular Stories既TUT002 可唔可以同我TUT003調

上年2月跑 1月中報名
佢會有張online form 比你填 填你想去邊同個人資料
啦啦隊冇咩特別 留意下有冇跑手係著poly衫 之後叫下就得(4粒鐘)
去之前有日要去2個鐘workshop(係poly) 派下野 聽下野就得
地點有得自選 好似有
銅鑼灣
西隧
旺角
組組好似開始時間唔同

咁就得?

鳩做就得

無講幾時 盡快啦
應該係六個 另有兩個electives
我一晚做哂 鳩做 唔洗睇文/vdo la
反正無限quota 俾你做

上年2月跑 1月中報名
地點有得自選 好似有
銅鑼灣
西隧
旺角
組組好似開始時間唔同

咁就得?

鳩做就得

無講幾時 盡快啦

Apss1b17 lec2想轉lec1🙇🏻‍♀️
有意留低contact
有冇人join咗soc?
Apss2s05 lec003 sem005 想換CRCW CSR
有意留TG
有無人有Apss1c19p可放
求換 CC1C06P women in china tut4想換tut1/2/3是但一個
求換 car map read tut02轉03
tg @Polyu_on9_jai
有冇人拎過dean list?
大約會幾時send email

求解答

上年2月跑 1月中報名
地點有得自選 好似有
銅鑼灣
西隧
旺角
組組好似開始時間唔同

咁就得?

鳩做就得

無講幾時 盡快啦

2個electives係咩黎
有冇人讀CC2C13P Chinese Folk And Popular Stories既TUT002 可唔可以同我TUT003調

推 薄酬
有冇巴絲想調apss1b17
我有星期一 想轉星期五
有冇人join咗soc?

作為fm既我都有興趣入soc ,不過係咪要去va confirm左個su member先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞