[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇人可以講下呢科😢
Apss1b11 Globalisation and the changing middle class

有冇人放哩科
有無人唔要Apss1b17 Monday class
想要

我有星期五果班但撞左時間要drop有無人肯交換

想問下邊到有得dup港鐵優惠個印

12號先開始印

上年renew 咗,今年係咪要apply 多次?

每年要續一次

想知邊度有form拎

喺地鐵站拎左

12號校方先開始可以落印
咁實際地點可以去邊到??
屌你老味 我已經兩部電腦1drop 另一部即刻f5 都vacancy0 其實點樣同人調科嫁
屌你老味 我已經兩部電腦1drop 另一部即刻f5 都vacancy0 其實點樣同人調科嫁

邊科咁搶手

邊科咁搶手

fun with lan

邊科咁搶手

咁呢科又真係好多人爭嘅, 出名難reg

邊科咁搶手

呢科易拎靚grade?

邊科咁搶手

呢科易拎靚grade?

佢唔係特別靚Grade, 純係佢係唯一一科有crcw 而唔係area c, 所以有啲人要必讀呢科先fulfill 到requirement
CCC1C06P her story:women in china 冇人同我調tutor
我tut4 想要tut1/2🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
CCC1C06P her story:women in china 冇人同我調tutor

CC1C06P*
CC1C06P her story:women in china 冇人同我調tutor

搭單一樣tut004轉001/002
telegram@kobe0722
1200蚊求收 CC1C06P tut2/tut3/tut4 一位,有意telegram/email
Tg: https://t.me/ohtober
Email: itsoctoberho@outlook.com

有冇人知 UNDERSTANDING FRENCH CULTURE AND SOCIETY THROUGH CINEMA 同埋 SCIENCE FICTION AS A REFLECTION ON HUMANITY 邊科好讀啲?

CC1C06P*

有冇人換😭😭😭😭😭

邊科咁搶手

呢科易拎靚grade?

佢唔係特別靚Grade, 純係佢係唯一一科有crcw 而唔係area c, 所以有啲人要必讀呢科先fulfill 到requirement

認同,爛grade C+
有冇人讀過abct1d11
四大名著求換靚grade crcw

工程仔讀crcw好難唔爛grade
APSS1B15 GLOBAL CHINA
伏唔伏 大唔大WORKLOAD?

我想要呢個 想同frd 一齊
巴打換唔換 我CBS1B03

工程仔讀crcw好難唔爛grade

純粹覺得自己carry唔起呢科,淨係睇過西遊記
btw有冇人知係咪可以重讀同一個area既另一科去升grade
btw有冇人知係咪可以重讀同一個area既另一科去升grade

同問

同問

可以
我手上有apss1b15, 想轉去apss1a07 lec002 星期四.
有冇人交換 ?
email: ponyolee6@gmail.com thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞