[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
大約幾時知考試時間?想訂機票去旅行

week7/8 左右 大約10月尾

Thx

exam period唔係12月7-22咩?

係啊 但佢唔係問幾時知考試時間(出exam timetable)咩 ?
大約幾時知考試時間?想訂機票去旅行

week7/8 左右 大約10月尾

Thx

exam period唔係12月7-22咩?

係啊 但佢唔係問幾時知考試時間(出exam timetable)咩 ?

係啵屌
hls想玩乒乓波
揀錯咗indoor tennis
我有科唔記得咗drop 有無方法drop得返

利申:fm

揾Department睇吓有冇得withdraw啦⋯⋯
(唔知使唔使手續費;有可能唔批。)

揾Department睇吓有冇得withdraw啦⋯⋯
(唔知使唔使手續費;有可能唔批。)

去dept ofice 會教你點做, 上年drop咗科俾咗$105
想問點解drop 左科但blackboard 仲有果科
想問點解drop 左科但blackboard 仲有果科

遲啲就會冇
想問下係咪今日開始可以reg healthy lifestyle?點樣reg login左POSS之後揾唔到 唔該
想問下係咪今日開始可以reg healthy lifestyle?點樣reg login左POSS之後揾唔到 唔該

係blackboard 入去個course 度就可以直接search
之前冇蓋八達通印係咪可以去M core蓋返?

M core 邊到
之前冇蓋八達通印係咪可以去M core蓋返?

M core 邊到

M101,Academic Secretariat Counter。
想問下係咪就黎可以reg sem2 個email係咪咁嘅意思 唔該
想問下係咪就黎可以reg sem2 個email係咪咁嘅意思 唔該

係,但唔包括car/sl

但邊度有得睇有咩科開?

但邊度有得睇有咩科開?

sem2未出,要睇可以去estudent-subject search
9月既reg科係俾人reg LCR elective同major elective, 9成人都唔洗理
大家part time 一個月大約搵幾多錢
Fm 一問 圖書館個printer點用彩色print 有個file張圖想print出黎
Fm 一問 圖書館個printer點用彩色print 有個file張圖想print出黎

要去三樓
收fa書 有意回此post
想問下理大廢青t喺邊度買

天文黎

天文黎

即係冇得買 要入天文soc先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞