[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
八達通dum印係幾時
好似唔覺有email
八達通dum印係幾時
好似唔覺有email

今日開始 GH206
八達通dum印係幾時
好似唔覺有email

今日開始 GH206

多人排隊到呢
八達通dum印係幾時
好似唔覺有email

今日開始 GH206

多人排隊到呢

仲諗住依家去tim
八達通dum印係幾時
好似唔覺有email

今日開始 GH206

多人排隊到呢

仲諗住依家去tim

成條長龍
八達通dum印係幾時
好似唔覺有email

今日開始 GH206

多人排隊到呢

仲諗住依家去tim

成條長龍

中午排左20分鐘
八達通dum印係幾時
好似唔覺有email

今日開始 GH206

多人排隊到呢

仲諗住依家去tim

成條長龍

中午排左20分鐘

睇住你地排真係辛苦,仲要果個位有太陽曬
有冇人放logic as a foundation science 本ref book
有意 https://t.me/Chinggggg

Push

我得影印版
polyu 有冇泰拳soc 架?
想問下Healthy Lifestyle Introductory Lecture 最新個個係咪未開放比人REG?
想問下Healthy Lifestyle Introductory Lecture 最新個個係咪未開放比人REG?

應該未
有冇人拎過dean list?
大約會幾時send email

求解答

reg 左GEC1H16C Governing China:Chinese politics and legal system 好唔好grade?

我記得之前poly靚CAR post有人話好grade(好似係)
利申:冇讀過

好grade,同埋上佢堂你會好開心

絲打讀過?

每次QUIZ前溫1日,走過1堂,A左

成全,可否私下傾
fm冇睇清楚時間表 走左堂 人地已經分曬組人仲有埋功課 下堂present

咁快有present
Final yr 未做wie係咪會defer
有冇人申請左東亞信用卡
今年果張有啲柒
3個禮品揀邊個好?
有冇師兄師姐 可以講下hls點樣complete.
我成功(應該)reg左一班壁球班,但之後email就叫我地要reg個唔知咩lect先(step 1), 唔complete step 1就唔可以開始step2.
但係reg lect既時間係18號,我18號都上第一堂壁球。
咁我究竟上唔上到果班壁球班?
我成功(應該)reg左一班壁球班,但之後email就叫我地要reg個唔知咩lect先(step 1), 唔complete step 1就唔可以開始step2.
但係reg lect既時間係18號,我18號都上第一堂壁球。

正常要上咗lecture 先可以上壁球班
[求解]
上年科car d 炒左,如果讀多科car d 嘅話會點計? 當 free elective?

會replace左之前f左果3cred(not grade), 但transcript 依然有F
fm冇睇清楚時間表 走左堂 人地已經分曬組人仲有埋功課 下堂present

咁快有present

聽日有lab Tim

上唔到 因為未上lecture
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞