[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有無咩soc啱小毒撚玩㗎
一陣上四大名著
好驚伏
其實係咪要讀完ELC 1011之後先可以讀ER/EW既 CAR?
其實係咪要讀完ELC 1011之後先可以讀ER/EW既 CAR?

唔一定 但建議上咗elc先 學識點寫文

棋soc唔錯

聽講dram 棋 都OK regular 有活動
仔細啲就artso畫畫..旅協戶外..polyar唱歌
Danso Magic 天文不了 MK

唔一定 但建議上咗elc先 學識點寫文

其實ELC1012/1013 先會教點寫文
ELC1011只係係到温基本野同做個冇咩用嘅assessment 3
所以讀完1011都唔會識寫
請問係咪呢個星期日最後add drop period

聽日最後一日報 soc, 有咩soc推介下? 義工soc 邊個好?
聽日最後一日報 soc, 有咩soc推介下? 義工soc 邊個好?

同求

係唔係有張圖書館嘅證要整架???

如果淨係入Poly圖書館,用學生證就得;
想去埋八大,就要另外搞張JULAC卡(Poly圖書館Podium嗰層近後樓梯好似有部電腦專係做呢樣嘢。

同求

橋牌啦,真心好玩,不過真係要練,視乎你肯唔肯個個星期五夜晚攞出嚟去練打牌
放Apss1b17 lec002
求換 car map read tut02轉03
tg @Polyu_on9_jai

放Apss1b17 lec002

https://t.me/polyjai
有冇人知...邊到print notes?
有冇人知...邊到print notes?

library
AF2110 sem001轉sem005 邊個ok
Poly出旺角信和坐咩車??
地鐵好似轉好遠...
Poly出旺角信和坐咩車??
地鐵好似轉好遠...

隧道口堆巴士
認真問 apss1b17 本書邊到搵到

Onesearch

Onesearch

Direct 左我去另一個版面
開都開唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞