[PolyU]紅磚大學討論區 (5)- reg科reg死人

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
reg 左GEC1H16C Governing China:Chinese politics and legal system 好唔好grade?

我記得之前poly靚CAR post有人話好grade(好似係)
利申:冇讀過

好grade,同埋上佢堂你會好開心

絲打讀過?

每次QUIZ前溫1日,走過1堂,A左

成全,可否私下傾

chinese wisdom都正
reg 左GEC1H16C Governing China:Chinese politics and legal system 好唔好grade?

我記得之前poly靚CAR post有人話好grade(好似係)

絲打讀過?

成全,可否私下傾

有幾正
利申reg唔到
有冇師兄師姐 可以講下hls點樣complete.
我成功(應該)reg左一班壁球班,但之後email就叫我地要reg個唔知咩lect先(step 1), 唔complete step 1就唔可以開始step2.
但係reg lect既時間係18號,我18號都上第一堂壁球。
咁我究竟上唔上到果班壁球班?

上唔到 因為未上lecture

其實就應該唔會上唔到, 當你去上堂打波
不過就肯定唔會計落HLS個progress
因為一定要做左stage 1先可以做埋跟住果D
其實hls d班係咪可以walk in
我見好多都full晒
想問cc1c06p women in China 係咪用普通話教 presentation係咪都係普通話..

絲打讀過?

成全,可否私下傾

有幾正
利申reg唔到

個呀SIR係咁講哲學野,明白左好多點解中國同西方文化差咁遠既原因
仲有中國以前既政治制度同文化哲學既結合,係點樣統治社會,操縱人民.
今日上堂講禮,儒家思想,禮,原來係強調個人階級,令到平民唔會攻擊有權力既人,尊卑有別,其實就係由細細已經向我地灌輸既道德觀念,用黎強化帝制,中央權力既穩定性,另外點解成日叫中央政府做呀爺,佢都講埋,周果陣既事,總之好撚正
我見好多都full晒

想問cc1c06p women in China 係咪用普通話教 presentation係咪都係普通話..

係用普通話教
不過之前暑sem presentation有得選擇普通話或者廣東話
唔知今個sem點

絲打讀過?

成全,可否私下傾

有幾正
利申reg唔到

個呀SIR係咁講哲學野,明白左好多點解中國同西方文化差咁遠既原因
仲有中國以前既政治制度同文化哲學既結合,係點樣統治社會,操縱人民.
今日上堂講禮,儒家思想,禮,原來係強調個人階級,令到平民唔會攻擊有權力既人,尊卑有別,其實就係由細細已經向我地灌輸既道德觀念,用黎強化帝制,中央權力既穩定性,另外點解成日叫中央政府做呀爺,佢都講埋,周果陣既事,總之好撚正

我都有上

絲打讀過?

成全,可否私下傾

有幾正
利申reg唔到

我都有上

聽佢講野可以全程唔睇電話
其他科就...幾分鐘睇一次
4大名著同introduction to Chinese literature 點睇?
對於我呢啲無文底既人邊科會易讀啲?
我見好多都full晒

有冇ching試過
有冇巴絲想收ABCT1D04 life science
我見好多都full晒

有冇ching試過

上年見過有人walkin係可以, 前提要有位
不過臨走前要比佢mark低你資料
有冇巴絲知SN2B02 DISASTER AND GLOBAL HEALTH CHALLENGES好唔好grade
其實衣家仲有咩car 係好讀而有位

絲打讀過?

成全,可否私下傾

有幾正
利申reg唔到

全部都係中化最淺最片面既野

咁introduction你想有幾深 car整到咁深咪比人屌硬
其實衣家仲有咩car 係好讀而有位

好讀既仲點會有位
都係睇有冇人drop出黎
求換 car map read tut02轉03
tg @Polyu_on9_jai

有冇人拎過dean list?
大約會幾時send email

求解答

求解答

上年十月/十一月
係唔係有張圖書館嘅證要整架???
係唔係有張圖書館嘅證要整架???

應該無 咩黎架

求解答

上年十月/十一月

THANKS BRO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞