易服男於港鐵遭歧視

544 回覆
36 Like 135 Dislike
而家幼稚園會做drag show架
我唔係biologically 死物
我係mentally
法律係以科學定義做標準
點解生定死要以科學做標準?
呢個statement 係主觀
點解死物冇人權?你係性別歧視
就算歐美右派保守派的人唔係真係咁少人
只係左派佔領左大多數的媒體同埋會識玩批鬥先搞到右派好似好少人咁
Gender只係左膠用詞
你做咩assume我留港撚同呢個po都唔係講緊同性戀講緊d gender撚呀,話自己gender唔係男or女又點同性戀。
兩回事嘅嘢都拉埋嚟講。唔做woke撚就係中共同路人。你呢啲講法仲衰過小粉紅。話你地小彩虹係冇錯。
唔關科學事 我只係話你define自己做死物既 社會應該予以尊重 唔應該強行賦予人權比你
我define自己係有人權嘅死物
社會應該尊重我
你define 自己既係人 又係死物?
唔支持就係留港撚做中共走狗歐美全部人都支持non binary concept架
Ok 恭喜你重獲人權
可唔可以 詳細講下點解你attack 我唔需要我consent?
當呢啲所為弱勢社郡開始壯大,開始影響力大,就唔同講法。好似龍珠裡面啲撒亞人,俾菲利滅族係好合理

人與人之間就係利害關係
點解人權一定係俾人?你性別定型
又話可以gender fluid? 我一半人一半死物
Ok respect
唔明

你生理性別明明係男,人地望你人地都覺得係男,咁有乜問題? 隨非你話明明係女,人地望錯就人地道歉啫。

Ok你個大男人自我認同係女人,你就自己自我認同到夠。 人地唔理你,你都唔好迫人,係都要同班真女入女廁,人地不安就罵人歧視。

要人認同你,係你努力去自己爭取,去說服人。 唔係要迫人,人地認同你一件事,唔認同你一件事,人地都有自由好冇?
woke撚眼入面連胎兒唔算生命無人權, 更何況係其他野
「今日有隻小粉紅認自己係中國人 聽日都唔會變」
大把韭菜喺武肺封城完都識得講來生不做中國人
啊所以咪就係佢哋點claim都得 好撚出奇?

你講得無錯 所以就算小粉紅轉立場 所有人都會笑鳩佢地
而啲忽男忽女死變態聽日claim做女人 所有人都會指住佢黎笑
我冇人權姐係不受法律約束
可以攻擊佢了
佢唔去嘅即係佢都係老古董,唔肯接受新事物嘅老嘢,有乜資格笑人
其實自己有咩性取向都無問題 但係唔好好似美國d lgbtq+咁強加自己想法落其他人都就得
佢講得啱喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞