易服男於港鐵遭歧視

544 回覆
36 Like 135 Dislike
terf梗係唔支持
tb唔係女人?
條友永遠冇正面回答廢撚到
去殘廁,所有物理性上違反身體結構嘅人都係disable
美帝本身淨係care top 10% (可能更少)的人, 唔夠人才咪搵移民填
其他果D咪有得你地慢慢woke慢慢gender fluid
歧視?
咁佢而家單春都應該要入殘廁啦?
for real
好多woke根本連自己個ideology係乜都唔知 唔好話咩logic
not exactly
如果對家係真black/lesbian 佢可以屌柒你
咩叫真你話你咩性別我就要當真,我話我係黑人你又話假
屯門史迪仔?
我以為片果條友喺男人
預咗入嚟睇Woke shit~
果然,又gender fluid,又non-binary…….遲早好似啲白人國家咁周圍係woke shits,pc到一個點。
十個argue trans喺廁所會嚇到女人嘅,有九個都係啲平日嘲笑女性遭受性暴力,然後忽然關注女性權益、逕自假設埋女性點諗嘅男人
剩低一件就係啲同極右合流晒嘅terf喺度造文章
大量調查統計過,LGB社群對T嘅支持度都係遠高於一般直人,當中lesbian特別高

相反啲日日散播恐慌,話跨女入女廁會性犯罪嘅男人
十個有十個都係平日見到feminists屌男人嘅性犯罪就會馬上發茅、平日會對女性苦難落井下石嘅人例如呢度唔少會然
咁咪證明咗人唔係想identify乜就係乜
「tran」完亦都唔好expect自己會獲得如同一般人嘅待遇,畢竟係正常人眼中你班transgender係社會異類/毒瘤
英美依家都屌緊班woke shit啦亂9咁黎,一開頭得變性男女都算。依家講到成百種gender要人認同都痴撚線,有d仲教埋自己小朋友去judge自己性別
Attack helicopter 就要attack人,你咁係性別定型
而且你冇我consent, 而consent好重要
同啲小朋友講:「唔係啲人話你係乜嘢性別,你就係乜嘢性別㗎。我哋gender fluid㗎嘛。總之你feel like你自己係咩性別,就係咩性別。」
我係attack helicopter 唔係defence
我identify 自己係死物
唔需要你consent
有幾多你哋呢啲留港撚
望下啲揀嚟譯嘅新聞就講到歐美變晒所多瑪
連登仔咁右記得千祈唔好移民,留喺有國家打壓同性戀、有何議員保佑大家嘅中國香港去到歐美俾番當地右撚當玩具就唔好啦
啱呀,人哋有病都唔想架,無啦啦屌鳩人哋做乜柒呢?
其實條友係咪可以去平機會告佢歧視精神殘疾
死物冇人權 所以都係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞