第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣

1001 回覆
73 Like 759 Dislike
ching
咁當你撞車暈左入醫院

未入院就行得走得 有呼吸 係咪就叫冇事??
唔驗下唔知有冇腦震盪架 內出血架ma
有漏嘢仲正好似有一個買2060裝錯咗3060變咗免費升3060,一個12700k變13700k
咁你唔買?講咁多都係想要禮物姐
跟,而且係各大論壇話中過伏唱衰佢
幫你聯絡埋ISP

電腦界AA
未聽過砌機包裝driver
就算係廠機 都有機會driver未update
屌我都係要自己裝driver

仲有風扇都裝漏兩把要我自己裝返上去

本身有個fd想跟我砌都叫佢唔好幫襯,要自己執手尾真係好撚笨柒
跟住2.4G 同5G 係到互跳咪高ping
送個豬腦比樓主補補佢
跟 你幫佢搞 真心唔gur
樓主有冇試過同時2部機用cmd ping -t send 大package?
老老實實 真係當塊板有問題
7日內點解忽奧唔換比客而叫客番代理先?
出撚左門就乜都唔理? 連登咁多打手既
lan同wifi module兩樣野
插lan一定冇事
而家似佢主機板塊wifi module有問題
realtek張wifi卡好似係有問題
上網一google已經有人講斷線問題
板冇問題點撚樣換比你
你當佢成部機都有問題換晒佢咪得囉
未必,
可能樓主開VPN打機呢
油二又要岀黎
留名等結果
之前搵佢砌機 個gpu比咗粒臭名遠播既amd我 仲要成2千銀
粒u同window system對唔上,搞到我每個月都要洗機仲要畫質勁差
最後我拎2千幾出去買過塊gpu 好100倍
睇嚟真相呼之欲出
七年前中田砌有裝埋 driver
悠二未諗到點覆
今次要hang機了

絕對唔應該upgrade嘅客人 vs絕對會幫人upgrade嘅悠二
張realtek張wifi卡好似係有問題
上網一google已經有人講斷線問題wifi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞