第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣

1001 回覆
73 Like 759 Dislike
呢個Post今朝太早開.我未跟進到

我唔會唔覆既.你見過往所有Post.我都會存在
可拆既
但build in 既野你換左保養受唔受保又另計
最後可能係driver問題
你用obs 拍埋片,ping 足1小時
無事就唔野賠
出事就解決下
即時對戰用wifi真係仆街黎
害人害己
有任何線.我都會跟進.唔係邊個岩定錯.只係想解決件事
之前揀底板,兩塊差唔多
貴果塊個店員話靚d
跟住我睇真d其實只係可以收wifi
仲心諗邊會有人砌機會睇底板收唔收到wifi
大把
點解唔會,無wifi到時要又要買多樣野
底板既Wi-Fi 不嬲都廢
呢啲都唔緊要 重點係有咩禮物先
我都覺你會咁樣做
但係你地d cs 好似唔係咁樣
老老實實悠二不如監控下客服質素先大佬你都唔係平過出面幾多,個售後態度仲咁樣真係谷9氣
點解你地問題咁多
點解你可以做商業宣傳 用連登做客服
其實客服.最後個句意思係"嘈代理商"

好多時代理都會"怕"嘈.所以會換俾你

今次我都見到跟進左好多架啦
我係員工都唔肯啦
換底板幫你試完再裝過
你估佢好得閒咩
爬文的重要性
好想知結果係咪已知塊底板有類似問題,而你地CS 都係會叫搵個客去搵網絡供應商解決

買廠要買到幾錢至有張 4090
如果唔係樓豬有d基本知識 一早比cs大到去代理嘈
次次都係法奧員工同油2扯貓尾 員工做醜人
有咩事上到連登就油2做好人 即刻跟進
當係廣告費都賺到笑
上連登勿認真,你竟然真係信連登推薦!?
跟本係樓主弱智咁大個人連driver都未識裝,去邊度買電腦都死啦
既然油2你知呢個wifi 問題好大機會係咩引致,點解你個客服死都要話唔關硬件事係isp 問題?
樓主都講明所有野無問題係部新機先有事,你個客服完全係零處理, 明顯係黑店式解決問題"總之唔關我事"
唔理你點upgrade 送野比人, 你一日唔解決你班客服,你一日都洗唔luck 你個朵臭既問題
次次都要上連登先肯做野,咁同黑店有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞