第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣

1001 回覆
73 Like 759 Dislike
cs把得掂既話根本就唔洗老闆理
佢開10收7
我都係番10收7
我拎左半日假就係去交低張卡
唔洗請假拎係因為公司壞左10隻Samsung SSD(都係聯強)整左3個月先有 岩岩好同一日報拎得 自薦早收去拎
咁以家樓主係咪因為買左一部冇lan線位既laptop而上黎嘈呀?
AX86U+AX210
LOL 長期6X PING 唔知有咩問題
你肯定用wifi連續十個鐘都係keep住3-5ping唔會有機會一下爆上幾十ping?
D人用垃圾ROUTER 先嘈
有手有腳都唔自己砌機
講出黎都俾人笑啦仲要比人搵笨柒

男人老狗砌機都唔識買廠機啦屌
你放wifi位無野block signal 2.4Ghz都順啦
又係你自己話wifi唔穩定 咁laptop係咪要全部收皮?
玩lol我覺得對網絡需求算高 始終係moba
咁咪即係用家問題囉
關WIFI廢咩事
明知多野BLOCK 就放好D隻ROUTER啦
最慘係個CS咩都叫人搵代理先搞到咁柒 新買都搵代理 試下寫貨物出門恕不退換 睇下仲有冇人幫襯
智商稅產品
我都係用陳年Netgear r7000
個時好像都係一千左近
但電話七日可以返去換
睇你個問題係真係部機定係自己問題
利申Laptop插線

Wifi的問題係時快時慢,影響節奏同預判

係呀,係講緊個十零ms呀

咁靚router 係咪就唔爆ping啊?
咁我串佢公屋無牆得唔得啊?
附近多人放同channel wifi影唔影響接收啊?
你老母 終於識講user problems
你user 拉上網線 穩定ping得唔得啊?
玩個垃圾lol 幾十ping 講到好撚穩
好似博得過喎
會唔會佢本身5G收得衰

佢其他野行緊2.4G
但佢塊MB傾向用5G (driver setting問題)
想知CHING 係咪世界選手黎
差1-2 PING就打輸
大把人要用WIFI上網架
你叫班村屋5G撚點用LAN
連登仔真係好鍾意睇呢d 做媒post
傻閪黎 lol moba需求已經夠高 搵野黎拗
交左泊車費,契仔賣佢老母淫照都無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞