第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣

1001 回覆
73 Like 759 Dislike
R哂頭,班友講到用WiFi係死罪
咁我有兩部laptops都用WiFi上網咪要誅九族

係咪依加啲板用WiFi係特別廢
AMD 果堆r乜乜柒柒一開始賣點是cpu連gpu
結果廢撚到冇眼睇
一分一貨 好多香港人唔會明
一味買個1000內 WIFI ROUTER
用到就算 比錢買2K以上 又唔肯
人地2K 係會比足料你 問題少好多
AX1800 AX5400 AX86 比較已經唔同
人地功能已經唔同啦 用料又唔同
不過人地成話斷線 仲用得咪算
TP-LINK 無得熄個單CHANNEL
ASUS 就比你單開CHANNEL 開2.4 唔開6
價錢同功能已經係分別啦
[/b]
一賠一 :悠二親自上門check
一賠二:道歉,承認員工錯
一賠三:連升三級upgrade
人地鬼知你講緊一粒cpu定係一張顯示卡
你咁撚柒仲要串串貢
㗎下唔砌機啦 我都試過 轉個撚頭買返laptop 開頭要時間適應 後來覺得方便
仲廠機? 比人笑到面黃
上門試
越講越on9
買過三次都冇事
打機技術勁就勁,廢就廢
比個銅牌仔用144hz mon, 電莖滑鼠, 4090咪一樣係銅牌仔
多撚餘
明知會lag根本唔應該上架!
總之係你錯!
平野好呀,少D野set,D客錯的機會少D,
保安差姐係易連D,快壞D又買多隻

Sales: 全部都係好事黎
社企係咁上下
唔係人人個router近部電腦
本身間屋冇拉暗線, 拉明線遠又唔好睇
信咗wifi6低延遲
啲cs串過馬撚 次次都要個老闆執屎
其實最應該解決係個on9 cs同硬件台班狗
咁最後解決未呢
你真係衝出嚟柒
你自己叫人去搵oem退但就曬話自己係美國amazon 30日任退
你識問香港做唔做咁你講嚟托柒
最睇唔起呢啲玩完又拎去退嘅乞衣行為,仲好似好威咁
無錯 Driver無乜事 都唔好升級
NV 又係 INTEL 又係
砌咗今年機心得來
有時候個系統迫你升 都係焗做
機都收返去試埋 明顯就唔係hardware問題啦
我係悠二真係睬你都傻 如果咁都R到禮物 咁個個都就黎話爆ping R禮物啦
話等返到公司再應機
真 第一次勁撐悠二
平均無問題喎

你去第二間砌應該比sales 屌返你轉頭

用到上到網 要唔要包埋你溫度 嘈音問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞