第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣

1001 回覆
73 Like 759 Dislike
多謝你,一定唔幫襯佢
其實有個po搵到連尼住入黎講法奥
連尼住已經講明硬件台有特別規則
佢講block咗我個個po黎

你地追po追唔貼
但係樓豬試過晒全屋所有devices 都無呢個情況出現,又比埋ping test圖cs睇,點解仲一口咬定係ISP既問題而唔會係硬件問題 成個感覺係hea鳩樓豬叫佢自己搞掂咪撚煩我咁 ISP問題你自己搞掂,如果硬件問題你都係自己搞掂去搵返代理啦 令人個感覺係件貨出左門口就唔關我事,錢已收理撚得你咁
冇裝driver test 完先出貨
出完貨叫買家自己裝driver ,發現bug 再屈買家用過唔換
生意多咗,咁問題都會多
大家都係睇悠耳會點做姐
插一插嘴先
我#754 test嘅機係desktop黎
EVGA Z690 Intel WiFi 6E & Intel 2.5GbE LAN
Router Wifi 6 5Ghz / 寬頻PCCW 1000M
upgrade mesh router 10機
我地就一定唔會叫佢買過

不過而家最緊要係收多次部機返黎詳細檢查多次

就算最終真係硬件有問題.我地當然會即刻換.我地從來都唔會屈人買過d野

除非真係可能用左一段時間.而真係件硬件壞左需要俾代理商RMA

起等既過程入面.你真係唔想等.你自己主動要求想買過件咁樣
Wifi好難保證你速度同穩定性,除非你話連都連唔到

仲叫人試打舖lol,正常真係彩你都傻
係囉, 天線係底板盒入面袋住
樓主on9
呢個係選擇,正如有線耳機同無線耳機,我就未聽過WIFI轉LAN叫進步
樓主咪上連登搞大去 隨時有得upgrade
第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣
https://lih.kg/bChnqiV
聽講連登創辦人有份搞呢門生意係唔係真BTW,乜撚都唔柒識個啲人去買廠機好過砌機,因為砌機乜撚都要自己搞
你下下大大把刮返落自己度仲唔係on9中嘅on9
你買prime享受服務就應份
人地比錢搵砌機鋪搞出事就唔應該搵售後,應該自己去搵廠?仲乜撚野香港玩法
咁你amazon買完唔搵samsung搞?
自己講完flip5玩幾日拎去退,而家就講try before you buyreturn當offer比你玩幾日仲唔夠乞衣
仲以為佢對眼有問題
LAG果個霸體, 閃現
你都係收聲啦 弱智仔
7日內搵retail
佢話無就搵代理咩
用下腦都知零售唔想負責任
佢個倉係礦場?
錢已收 自己搵代理 我地白卡黎架咋
代理叫你直接搵廠商
CS 仲會覆樓主咁多野真係算好有禮貌.
搵人試下去飛獁度買同一個spec
再去cs度吊下佢
睇下人地點覆
出個post有得升級 點解唔幫襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞