第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣

1001 回覆
73 Like 759 Dislike
派彩未
公司50 60度環境點砌機
加上電子零件正常運行都50 60 度啦
第一頁就有講啦
用唔到升乜都無用,次次攞去整就死得啦
樓主真係好似好嬲咁,
其實今日今日買電腦買廠機仲好啦, 唔係貴好多
售後支援

免費30天上門收機檢查

購買砌機服務的客人,由收到貨品起計算的首30天內,若發現硬件出現問題,可立即與我們聯絡安排收機檢查
咩年代仲插線打機
連登仔幾千蚊買隻wifi 6插線
細佬AC年代到而家都冇插過線打機
樓主:最好送粒13900KS+4090比我啦
樓主答左幾次都可以屈人唔答
連登仔真係好野
廠機要去到 4090 級數大約要幾多筆直
淨係砌機唔幫你裝driver果到你上epc屌

d人都應該當你弱智
其實係既.不過上門即場檢查就冇既.除左有d極少數情況.我地會上門即場處理
而家我地如果部機岩岩收機有問題.我地睇情況有d野係即刻上門搞.
不過都當係Default上門收返部機黎處理會好d

而正常既Plan係頭30日有呢個服務.硬件有問題係唔需要俾錢.而且會換件.
如果唔係硬件問題.即係可能真係本身個屋企 / 拖板 / 軟件之類既問題造成.就會收返運費$200

而30日後.如果到時電腦有問題.都真係唔想自己拎機過黎俾我地.都可以照樣俾返運費我地.一程100.來回都係200
檢查費一向都冇
RTX 4090 廠機貴到
連登多on9仔我本來唔是好信
原來是真
AX210 有分desktop同notebook?
唔怪得intel年年冇錢賺
因為大家都係隊住4條8黎試 有事實瀨ISP
如果係主板wifi unit有問題 正路ping gateway都會爆 咁就冇得瀨isp

利申 CCNA背dum pass左

呢個post係咪諗住一日1001
流量密碼 其實唔難
咁請問ax210 laptop 版邊度有得買,我即刻換左佢先
其實driver問題你地真係無得賴
之前係你地度買散件自己砌機,一早問咗你地需唔需要砌之前upgrade定bios同wifi driver,有無得幫我裝定先
你地員工話唔洗,砌好直接上到網
結果當然係上唔到網,要自己上網搵方法bypass咗第一次開機個network checking再插usb裝返driver
好啦我當係因為我買散件所以中伏啦
後來我有另一個frd直接係你地度砌哂成部機
結果又係無裝wifi driver上唔到網
要我幫手down返俾佢
樓主雖然講野柒 叫人試鋪lol真係搞撚笑
但cs咁撚串 睇你仆街先
自己電腦智障關乜9 法奧事 你去第間砌 屌到飛起添
法奧cs 咁好氣算係咁
屌你咩
driver 都要人裝
買廠機啦屌
乜年代呀仲叫人幫手砌機
亞叔我每次砌機都係自己買料,裝software
貪方便 就俾人伏9你嘛
我明白.我岩岩都有同同事傾.我會再更新我地裝windows既個d driver程式
關於detect個部份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞