第一次喺法奧砌機,砌到一肚氣

1001 回覆
73 Like 759 Dislike
無壞點搞呀

整部台機又係玩對戰game
最基本lan線都唔拉
人哋新時代,仲會用有線?
因為Lan線傳送穩定囉
我手機開wifi打傳說對住個routing收滿都會爆ping, 反而用sim卡打未試過有咁情況
主板wifi好撚廢唔知點解
我之前都接多隻receiver
法奧每個價位砌機list都用即刻跛底板
唔識野既,跟咗佢就真係仆得街
線得一條駁左pc ,ps5要用wifi 有無解決方法
唔想裝多個wifi,最好平平地解決
干擾,一係買wifi卡
咁點解釋法奧收咗部機都爆ping先
依家悠二 條條list都係pny
giga已成condom
有無介紹
住新樓都冇拉暗線?
ping packet 高一下又唔代表真係有事
間鋪個wifi都有人用緊架ma
好彩上次裝修拉左線
雖然唔知cat幾

Wood has agreed to a two-year deal with the Los Angeles Lakers
呢個真呀..係公司打機..都爆ping
黑洞
題外話我裝寬頻會包晒拉線set wifi係咪HKT閪
岩岩已經聯絡左樓主.對話係Nice既
簡單講下.我想再收多次機檢查.樓主都同意收多次機檢查.而今次無論部機有冇問題.我地都唔會收取任何費用
我地都有同樓主溝通係.今次可能測試時間比上次再耐少少.同埋我地用更多方法去測試

最快今晚就會安排收機.電腦到後.我地同事就會即刻開始進行測試

另外題外話.呢個Wifi問題.其實唔係底板廠造成.因為其實底板廠佢地只係從市面上採購d晶片(Wifi主要有4間.Intel / Realtek / AMD / Mediatek )
不過幾間都應該有唔同種類既問題出現.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞