[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#108

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
見過咁擺
求救用lg c2打lol好矇,點樣較返個resolution一樣
game 開垂直同步?
唔該哂sor,原來個設定自己放大咗
最後無揀到
買返啲大路牌子
$8000筆直

有冇4k高hz mon但又有typeC port?

想balance打機+工作用途

原本想買Neo G8但佢又冇typeC...
邊到仲可以買c2.博換c3
Ollin個底座好似靚D
唔知有冇機會有特價呢
TB姐係淘佬?
邊度有$981?我見好多都賣緊1100-1200
我用緊amazonbasic之前清貨價包運真係冇投訴,同淘仔同價,但穩好多
要上price.com逐間問同埋聽講我呢個情況係極少見
睇多兩睇
LG C2 42又八千幾
呢隻27寸又八千幾
唔係土地問題既話買部27好似好弱智
herman miller 雙臂成4 5千 貴到
定位唔同
TV vs Mon
WRGB OLED VS RGB OLED
都係既, 係心理關口仲未接受到
都唔知話MON 越黎越貴, 定係電視越黎越平
呢樣我都係家陣先知有分別以為都係oled就一樣,想知兩樣有咩唔同
如果27,5000左右你會點揀?(當然唔係行貨)
我多數上網,間中Netflix 同YouTube
考慮緊佢同U2723 (4600左右)
只係怕oled睇字會朦,呢兩日睇緊review
27E1N8900睇字冇乜影響 係正常RGB排列
C2 WRGB 白字完美 彩色字差少少 但都可以接受
睇字差係三星QD-OLED

++
我會揀MON, 因為我文書野多, 唔係長期睇片打機
之前我都有考慮 dell,但而家出左呢隻oled我諗就唔會再考慮
連隻連登機皇LG 27gp95r 都話被比下去,睇片個刻應該會感激自己當初俾多少少
冇可能啦,香港代理咁閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞