[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#108

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我有90cm 桌深

42吋震撼d
Thx bro
巴打會唔會有2k 24吋mon推介
144hz最好 ~$1500-$2000
見到有款 LG24QP500 好似唔錯(?)
想買 samsung 34" G8 OLED, 想問burn in 問題受唔受保?
27GR93U依家平咁多
起碼貴2個開
分分鐘大食貴3-4個開都唔奇
你唔好當代理on9啦,先睇香港華碩mon, 大陸賣1499人仔 香港賣2499港元,代理就係要食你成幾百蚊智商費稅,然後話你人為唔撚保,換得
同問
另外見到港行反應0.1ms,台灣寫0.03ms,點解港行會唔同?
philips aoc 雷神都有2k165hz , 3間都京東方panel.
philips內置火牛,aoc外置火牛
philips > aoc, 雷神我就冇研究
咁收隊唔博了
入手27gp95r
唔洗理
呢d佢點寫都得
電腦節睇到acer vg272u 賣緊1498
27‘’ 2k 170hz 0.5ms

抵玩嗎?
用嚟打fps,LOL,3a
我都買咗,如果夠位放到既,我會買lg
acer低階機qc 極差,如果平時運氣唔好唔建議
請問如果用MacBook駁個Mon做下文書野加睇YouTube/Netflix
32寸既4K Mon有冇推介
暫時睇咗三隻:
LG 32SQ730S-W $4599
LG 32UN550-W $3390
Dell P3223QE $4599
筆直5000內
5000直接上 innocn 32’ miniled
我屌咗 27m1f5800 ,減埋回贈3200
問題得 srgb mode 冇得改亮度,同 default mode 柒。precal ,要自己搵 displaycal tune
有冇巴打有aoc嘅支架唔要
講咗1500usd啦
香港再貴唔知幾多
買mon除咗物理上check同睇有冇死點外,會唔會需要用咩software 去試
仲未開箱咩
我都係類似情況 再加有時打下機 仲考慮緊
你最後買左邊部?
想問一問
個mon突然之間冇晒畫面
着咗佢會見到光左啲啲
但係完全唔會有其他畫面

想問吓係咪背光版壞咗?
三叔M7 $2980
M8 $4980

用緊M7唔錯的,本身內置左電視系統,可以直接睇Netflix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞