Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
有 game pass 情況下 , 入金會員1年 , 會變得番3定4個月 xgpu , 唔抵的

一定一定要完咗先入得
咁咪直接連 xbox 手掣
成屋手掣了
想睇下有冇方法搞到 因為玩 steam又冇問題
我個elite 2 係經歷咗150hr elden ring 之後RB 同右邊舊菇都壤, 買過新又驚佢同樣問題壞, 保養又一早過左有冇人識整丫?
應該都有嘅
用啲3rd party software 你可以自己Google下

你個情況就好似問緊PS同switch點解用唔到xbox掣
一係自己買配件換
一係買過隻掣
有咩32吋moon 放係房拎黎pc xsx 用
42C2
前幾日換咗隻innocn 27m2v,佢另外仲有隻32 m2v,應該啱你
呢個價位有呢個spec算幾好,rtings評測都幾高評價
用喺xbox除咗dolby vision,其他全部都支援到
係控制osd啲制反智啲囉,唔係成日轉嚟轉去嘅話問題不大嘅
拉瑞安工作室創始人 Swen Vincke 近日接受IGN採訪時確認《柏德之門3》XSX|S版會在2023年12月之前面世

他說到:“(《柏德之門3》XSX|S版)在9月至11月期間發售....所以,老實說我們會盡快採取行動”。Swen Vincke稱他已經看到《柏德之門3》在XSX上的表現還不錯,已經接近完成,但為了優化和保證能穩定60幀,距離最終發售還需要一段時間。
我喺pc用ps4手制玩p5r
會成日突然轉咗keyboard mouse setting
要郁一兩下joystick先轉返手制setting
請問可以點解決
換唔到配件既core不如用番原廠
用 xbox 掣
lm
原來XSX呢兩日出咗Starfield dynamic background,不過換完唔係好覺dynamic
Starfield搞到我變左Ps5 Xbox雙修者
邊個出獨佔就轉黎玩
等緊聽日起身玩
XSX Starfield 係咪淨係得100gb
呢隻一出即買
竟然唔洗等到聖誕
讀中學等到個女都返學
不過可惜3唔係 1 2果隻玩法
但我岩岩裝
見到有120gb
我啱啱睇唔見有更新,都係101 gb
你係聽日有得玩嘅咪會dl埋剩低嗰啲
Basic game係100gb
Premium跟埋artbook ost會多十幾gb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞