Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
狂野之心入game pass
Jedi Survivor應該都快了
係就正
那有時間
好玩 fortnite+mh
不過隻濕鳩猩猩就幾勸退下

附註
吸血鬼倖存者今天更新支援繁中字幕

今天登陸
Wartales
Jusant #D1GP
Headbangers: Rhythm Royale #D1GP (繁中)

11月2日
Thirsty Suitors #D1GP (繁中)

11月6日
Football Manager 2024 PC / Console #D1GP

11月9日
人中之龍 7 外傳 英雄無名 #D1GP (繁中)
我是魔王 地城守護者 4 #D1GP (繁中)
狂野之心 (EA Play)

11月13日
Spirittea #D1GP

11月14日
Coral Island

#Credit巴哈
人中7外傳,靈茶,P5T
咁你要加埋ps4賣出去個價 ps4二手都值800
加埋應該係用千四蚊升級X
PS4 trade in hkd 1400
Ching 冇計錯
ps4唔trade in賣返出去=800
買xsx(3399)-ps4(800)+xss(1200)=1399
無野啦我柒左 sorry
其實我係想講trade in(1400)但係應該要扣返ps4(800)二手個價=姐係賺左600
不過我計漏左野柒左
買xsx(3399)-trade in(1400)-xss(1200)+ps4(800)=1599
用1599升級X先啱
幾時入
9號
係咪應該要去同時有做trade in同主機優惠嘅鋪頭先得?
兩樣獨立優惠嚟
參與 Trade In 的店舖

$3399 - 1400 , 最平 $1400 買 X 機 , 再送你一隻驚 / 6 個月 XGPU
十個月冷靜期
知唔知邊間有多d野送?
通常9個月左右入 ea play
jedi 係幾時出
咁你要搵下唔同舖嘅 facebook 望下
四月尾,睇佢入gamepass個順序同今年發售一樣就估到之後兩個月好大機會

Dead Space(1月)>>Wild Hearts(2月)>>Jedi Survivor(4月)
見到人講 2000fun 有 dd 野送
咁一月有機會喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞