Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
手掣對你唔好咩
關鍵係佢賺幾多都唔太關玩家事
投入咗幾多資源落遊戲度先係重點
世界上最多資源嘅一間公司,宣傳最勁嘅重點遊戲無韓文無阿拉伯文無繁中真係抵屌
同埋candy crush成功都唔代表king以後出咩game都成功,就進軍到mobile市場吧。而且mobile市場同我地主機玩家都好似無乜關係咁
請緊阿拉伯同泡文翻譯人員喇
不過正體中字唔知
UPGRADE左
8/31 做新西人係咪再早D?
呢隻應該冇新西人
我見係 1號0700 先入得驚
p3p同人中1要點set先有中文
試過轉地區去台灣都唔得
裝得唔玩得
p3p隻game入面好似有得較
人中一開就正體中文 , 你PC 開 ?
pc啊,一開就得英文
我 GOOGLE 完台灣 PTT 有講過, 你睇下

DendiQ:你的偏好語言,英文是在中文前面嗎?
樓主:對的,剛改完,但進遊戲一樣是英文...
但重開機Xbox的App有變中文顯示,所以遊戲刪掉再裝試看看…
重裝完進入還是英文版,不過重開機後變繁中版
https://www.ptt.cc/bbs/Steam/M.1598958671.A.677.html

《女神異聞錄3:Reload》確認將於2024年2月2日發售,登陸PS、Xbox 、Steam 及Windows 商城

#D1GP
xbox gamecom尋晚無新starfield gameplay ?
warhammer隻第3身幾正,但有無單機
#炒粉保證
#D1GP = 炒
係人都知
知唔知佢隻手錶咩料 上網無咩人講 怕係玩具錶得知樣
唔好有期望
普通人未 ship 貨
7000 個影響即係咩?
柏德3 s機閹咗同畫面分割功能
巨硬冇得唔妥協,將來愈來愈難顧及S機,可能會多呢類case
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞