Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
原來同舊版有唔同?
車嘅物理操控 直頭係另一隻game

街上面 人/車嘅款式、數量 豐富咗
好明顯因為新世次主機嘅運算能力勁咗

不過隻人嘅操控依然好唔動作遊戲
你可以話佢太重真實感 成個movement都好笨拙 完全無爽快感
掣嘅mapping亦都好獨家 同主流槍game 動作game好唔一樣

玩咗 1 日好似只係玩咗少少
我想問隻rdr1係咪remaster
想經星圖翻新亞城但每次禁南門二阿爾法星之後個目的地都會變左去南門二II(鬼城),我身上無新亞城既任務黎定位,我到底可以點返去新亞城係咪用左咩高科技令到我永遠無辦法響星圖禁中佢
錯po,sor
而家係咪可以串流上discord?
但唔成功,一㩒start就即刻停咗
唔是
姐係得ps5/switch 先係
XGPU就到期,想問下點續先最抵
之前點做, 而家都係點做
新 UPDATE 但未試
係電腦上緊太空
果隻係移值 , 冇重新整過野
啲鬼佬都幾撚古靈精怪㗎喎
doa6打rank之後add我做fd第日切搓
跟住第日打,臨贏嗰時佢rage quit,以為網絡問題咁無理啦
之後第日又再搵你打,到佢贏咗我想繼續啦,又disconnet你,同佢講又唔撚出聲㗎喎,真係過癮

又啲打rank高我十幾廿級贏咗我又特登send訊息嚟串我,戇鳩鳩咁
啲鬼佬仲弱智過港台玩家
仲未研究到
係咪discord channel要課金先睇到直播?
啲鬼佬都幾撚古靈精怪㗎喎
doa6打rank之後add我做fd第日切搓
跟住第日打,臨贏嗰時佢rage quit,以為網絡問題咁無理啦
之後第日又再搵你打,到佢贏咗我想繼續啦,又disconnet你,同佢講又唔撚出聲㗎喎,真係過癮

啲打rank高我十幾廿級贏咗我又特登send訊息嚟串我,戇鳩鳩咁
啲鬼佬仲弱智過港台玩家
等出XSX Disc Pro
點解連登越嚟越多索屍假扮XBOX玩家
冇野做俾下面
加咗個中文囉
肯定係xbox有backward support 就慳返
都唔洗期望丫勞星會update中文

潮流
或者marketing發現某波台會員條計真係work就落order
其實
全世界都係咁
日本仔都會send message 串鳩你
贏又好輸又好
打完咪下一場囉
一山還有一山高,串人托柒咩

《Football Manager 2024》 將於11月6日發布

#D1GP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞