Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
有埋逆轉裁判玩
想問下xgpu寫今日到期,係咪聽日先好充值?定係今日已經過左
聽日先搞最好 , 唔差果一日
係咪有日語中字??
好似無語音 但係係繁中

連依隻都有得玩,又多一隻日系
FTC:WE SHALL NEVER SURRENDER

美國聯邦貿易委員會(FTC)發布聲明稱,他們將繼續對微軟提起行政訴訟,阻止該公司以690億美元收購動視暴雪。FTC決定將徹底調查這起交易是否符合公眾利益,並重新進行裁決。訴訟會在 10月19日舉行新的聽證會,內容會通過直播向公眾開放
其他係咪過哂
定係歐盟又仲等緊
FTC佢唔係話一早唔撚理佢咩
全世界等緊英國cma姐,
美國ftc死雞做show只係想分裂民眾繼續鬥爭
其他過晒
歐盟話巨硬新 PLAN 唔駛再審
英國就初步批準 , 等做埋手尾

FTC 臨時禁令俾法院 BAM 撚晒 , 根本冇理據去再玩
咁宜家係咪等十月中就收購完
6 號至 18 號之間 CMA 會正式 Approve , 就可以 end game
有冇人down 嘢好慢?
如果你同時開緊驚嚟 down , 會好慢
high on life 有無收到消息會有中文版
re左,到2025年11月1
我真係恭喜你呀

Paradox Interactive 和開發商 Colossal Order 宣布將主機版本的《大都會:天際2》延期至明年春季的某個時候發售,他們將會在“不久之後”分享關於遊戲發售日期的更多細節

PC GAME PASS 照舊 10月24 上
已買左差唔多有20隻GAME,但剛剛先發現XBOX個媒體櫃只能夠顯示到最近玩個12隻GAME,有D已有一段時間冇玩GE GAME係媒體櫃入面搵唔返,只能夠係MIRCOSOFT STORE入面打返GAME名SEARCH,亦唔見有"我已擁有遊戲"呢D選項,因為有D GAME隔左一排想搵返出來玩,有時自己都冇咁深刻印象全部已買GE GAME,如果要搵返全部已買GE GAME,有冇方法可以快速搵到呢??
以我記憶應該係(我的媒體櫃)->(完整的媒體櫃)->(已擁有的遊戲)就睇到
我就係今日試過,只SHOW到12隻我最近開過GE GAME,我本身已經買左差唔多20隻,突然想搵返隻舊GAME想玩,但係媒體櫃係搵唔到,只能夠係MIRCOSOFT STORE打名玩,照計冇理由要D客仔自己記住買過D咩GAME咁ON 9丫
係咪港區無要跨區先買到嘅game嚟?
我隻藍龍轉返港區都睇唔到呀
我大部份GAME都係跨區買喎,但冇理由一D見到一D見唔到丫
我淨係除咗跨區買嘅藍龍同失落的奧德賽之外,全部都睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞