Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
想問下點買xgpc 12個月
淨係見到有3個月plan
爬山
想買部xsx玩,但想問下出年係咪會出新機
早買早享受
跟機原廠手制左邊的Analog桿有向下飄移問題。

有冇巴打試過自己整好? 我見YouTube有片話噴WD40就得,但又見過要拆開成隻手制先整到。
好似好抵, 但平時習慣del game又用唔爆1 TB
早買早享受,新機個spec睇落冇差多少
(前2日已買xbox)
噴完唔得嘅話都係要拆開攪個電位器
舊嘢撬開某個位會有塊鐵片,應該清乾淨嘅話就ok
都唔得就要買料焊過粒新落去
官網 / 2kf / 其他
無位先焗住要del
啲games越嚟越多gb
Forza+Starfield已經~300
恭喜巴打

RUMOR: Colteastwood claims a source told him that the Fallout 3 & Oblivion Remasters will be Xbox console exclusives
用citi卡減多15usd
巴打係邊買
我諗緊買d4 定forza版好
睇你玩咩game同價錢
Xbox死機Reddit有好人講
xbx更新唔到
hild住係下載個畫面永遠都係0%
有冇方法解決
我係download唔到野,想download逆轉裁判但自動stop左,話我個網絡太慢,咁諗住就算啦,開返原本d game玩住先,但玩緊嘅途中佢又pop出嚟話裝好左

跟住出返home再download其他野又好似冇事,但我手動quit左玩緊隻game之後,download 緊嗰啲野又停左

暫時結論係要開住是但一隻game先download到野,可以開左game之後按home出返去唔玩,但一定要係active緊
Server 問題
而家冇事
Fk you
尋晚連 pc microsoft software 都 update 唔到
我以為部Xbox壞咗
又唔見有人講
上Reddit先知全世界都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞