Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
日本仔係戇鳩鳩咁,做埋啲多餘嘢,做雞又想攞貞節牌坊咁
睇佢哋玩bio7、8 過濾晒啲斷手斷腳sence就無癮
色情嘢性器官又一定要打格仔,話咁樣就唔當係色情,你話幾撚虛偽弱智
突然間想買部xbox玩下
見到s只賣2000蚊左右
心郁郁

想問下部機有咩缺點要留意返?

例如喺4k電視玩會唔會解像度不足?
或者玩某啲大作會相對x會比較lag機?

唔該
唯一缺點係容量不足
星空+兩隻Forza已經打爆gb
如果唔介意二手嘅話
我推薦你去Carousell度買一部都係1300左右
如果預算唔太緊
建議俾多1000直接買X
4K電視表現感覺會好好多
直接入x會好啲
部s開始唔夠力行而家啲game,啲廠要cut功能嚟就返機能,遲下可能變常態
ps4當1400蚊
即刻訂左部X
迫人轉會
有冇人玩doom eternal 有試過入錯email?
知唔知點解決?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=5344&snA=1943
考慮緊轉會過黎
想問吓邊度買機抵?
之前見有po話淨機3880但依家好似冇哂
個活動唔係11月1先開始咩
11月1號有活動淨x機3399
我都收左部二手打下fc24
利申主力玩pc+本身有game pass ultimate
1 號 3399 X 機
再送多隻驚俾你 , 等多兩日
啱啱都見到勁好彩
想問㨂6個月gp定forza motorsport抵d?
如果用升級價錢去計,6個月即係$270左右
但係forza又一定係pass包埋
3400 有X
2680入S 1TB是否不智?
我揀咗gp
forza係pass包基本版但要玩到所有內容都係要科水
https://xbhkredeem.wixsite.com/xboxhk/post/%E8%88%8A%E6%A9%9Ftrade-in-%E6%96%B0xbox%E5%84%AA%E6%83%A0

而家x機減到3399
trade機仲有得減1400
即係1999有部
抵到無朋友
新 COD 最抵
200%
同相熟game鋪訂左1號去拎機
邊間鋪有得trade in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞