Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
臥底任守望號指揮官話我在霓虹城殺人(我只係射咗三部吸塵機)要坐監,有無得搞?唔想同星聯做敵人
之前買左既三年 xgpu 準備完, 岩岩追左D 文, 請問係唔係都係等佢完左個xgpu 之後, 再去買三年既gold 會員 再加一個月xgpu 咁upgrade 做25個月的 xgpu 呀? thanks
no
英文原汁原味好笑到仆街

入晒3條code再係主機join xgpu一個月
join番xgpu 之後,login xbox 網頁,熄番個 "週期性計費" , 到期日就唔會自動renew
有無巴打玩左cocoon , 都幾用腦
之後係咪叫你做25仔
我啱啱玩晒成個臥底任 , 好正式
仲煲緊星空
啱啱打完第二個boss
幾好玩,解謎要停一停諗一諗未算太難
點解香港xbox game pass咁平既
PC香港$29,台灣$51,日本$62
家用機嘅core pass香港$59...
玩咗一個鐘
對比LIMBO同INSIDE暫時覺得一般般
日本部終於硬起來
有冇d類似it takes two 既雙人過關遊戲?
Fc24係咪得數位版?
我見度度都冇碟賣
香港係咪無remix 手制 賣?
爆咗,解謎去到後期開始好玩,BOSS FIGHT都算有趣
只係個世界觀同劇情太空泛,冇乜投入感
香港唔會有碟
你真係要就上網買歐版美版
逆轉裁判好好玩 應該玩到cities skyline 2出啱啱好

啱啱爆左sea of star未開ng+ 後面有啲啲失望
不過鐘意rpg都值得一玩 同埋唔洗刷怪練等級
直接用食物同執嘅裝打上去都夠
主機版 DELAY
PC 版佢建議 3080 , 巴打用咩卡
老微係兩年前特別調低咗香港區價格
有冇人玩到深紅艦隊最後一個任務 打贏咗守望號附近啲戰艦 跟住之後飛到去守望號 登船卡bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞