Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
CMA 關注組

The CMA is reportedly on target to deliver its decision before the Oct. 18 deadline, according to a CTFN report

"The CMA may give its stamp of approval beginning next week."
https://seekingalpha.com/news/4018266-activision-ticks-higher-amid-report-uk-decision-on-microsoft-may-come-next-week
Cocoon好玩到停唔到,唔洗6粒鐘可以全成就,可以清呢個先
那有時間玩
咁等weekend一口氣打完佢先
Fyi b社自家應該唔會落
cocoon最近上又唔會咁快落
可以打左gta先
想問console玩吸血鬼倖存者
秘密嗰度"給一個非紅死神角色上勾拳"係咪一定要打密碼先解到?
盡量唔想用密碼
好耐之前 , 唔記得
無啦啦解咗,奇怪
有冇巴打有買forza pass玩緊
屌你forza死ser , 單人玩都入唔到場
巴打有冇冇曬d progress?
我頭先明明玩完左成個tour
岩岩入番又去番中間
有冇巴打想一齊玩 From Space?
好彩應該無
屌我已經重覆左果個event 3次
搞到我而家都唔知玩唔玩多次好
建議唔玩
原來Trine 5有週末免費玩到星期一,巨硬將個頁面收咁埋JM9
躝啦柒頭
玩緊
個單人mode 應該係出左事
我專登試多場然之後quit game 再入 都係冇左
有冇人用ubi +玩緊新嗰隻刺客?想問個豪華組合包點拎?(已經開咗據刺客據點)
單人 mode 有 bug , 要等update
好地地有神機圍爐咪圍
係要衝出嚟柒

Claymore Game Studios 今日公布了即時戰略遊戲《盟軍敢死隊》系列新作《盟軍敢死隊:起源(Commandos: Origins)》,將於2024年發售,登陸XSX|S、PS5、PC(Steam、Windows),首發加入 Xbox Game Pass

#D1GP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞