Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
玩左陣starfield(xss)
之後都係轉返玩sea of star
起碼有中文放工唔使都對英文
我覺得伏就叫屌人

你都幾撚好嘢

沖入嚟柒
伏咪 uninstall
成本低到唔覺
真心day1無隻好玩,
如果係正野,我絕對唔介意比錢買斷。

果幾隻獨佔大作,一係就玩法食老本,一係就做到一篤屎

今次starfield真係痴撚線地差
一堆唔同口味嘅驚 , 你覺得唔好玩 , 可能第 2 個覺得好玩 , 就算 MARIO 賣 5000 幻都有人唔鍾意玩

星空一堆人日煲夜煲 , 初代GOD OF WAR 製作人尋日先話係頭 3 最好玩 , 唔通又係一個俾面派對
你行入嚟話覺得好玩嘅係死忠盲撐都唔係屌?
咁我修正囉,鬧人囉好未?
其實係咪冇希望xbx有繁中??
唔係無隻好玩,無隻啱你玩啫
hifi-rush、pentiment、grounded有無玩?
咁多唔同種類都唔啱玩咁咪玩返自己啱玩㗎囉
無理由人地覺得好玩你自己唔啱玩就批做無隻好玩掛
唔係
但唔會係短期內嘅事
屌 乜game都有 但大作冇 痴線
等得嚟我都玩完
幾百隻 , 好多遺珠成日都有人講好玩 , 叫人落架前試
禾想知佢係咪玩過晒
我search到呢篇
https://xin.18183.com/news/4422826.html
都叫有個希望嘅
或者遲下官方出個加強版有繁中都唔奇呢
但普遍黎講,我相信絕大部份人都對day1 game pass的game好失望

獨佔質素差過同行好撚多,呢個係公認啦掛
目前只能開 PC 玩正體中文了
12個鐘屌唔屌得?

垃圾過fallout4
咁係咪即係唔好玩住
其實你係想人認同 ?
咁我答 係呀係呀
佢請人做阿拉伯文同泡文先
係 UPDATE 都係呢兩個

佢放人可以 XBOX 有方法入 MOD 先
屌得,屌完舒服返啲未?

仲衰過fallout76 , fallout 76 day one 已經有繁中
直接買人地Mod個漢化擺返入去更新應該最快
Day 1 Game我真係冇要求
還掂pass買左 當佢得閒送game咪算

起碼唔撚駛真係比左錢再中仗
唔駛買
好似 Skyrim 直接拎走就 OK
預計今年都唔駛諗住架喇
原來skyrim無買㗎咩,乜咁賤
嗰時用大學漢化,真心翻得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞