Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike

大話 P , 18 號 20:00 可以做新西人提前玩
HKT 就 23:00 可以入

微軟公布了Xbox的新配色搖桿:星光紫(Astral Purple),版預計將在9月19日發售

不停出新色

下個禮拜 3 日有 3 隻野出
大話P
聽人講係魂系死到仆街既動作GAME

真唔真
類似啦 之前有demo
你鍾意嘅可以試咗先
係魂系嚟 , 有冇咁難死到仆街 , 就出咗先知喇
出咁多紫色
幾時出新版elite
唔要core
趕得切喺下架前清晒成就
我應該唔得

玩完第一輪應該係完美結局
知唔知缺呢三張圖係點攞?
應該係普通結局先出,我兩輪都係完美結局冇呢幾張
冇乜需要出到靈魂大炮
係,前中段都有啲難,但都還可以唔洗用炮
到最尾兩章升多咗嘢多咗技反而容易,最尾大佬俾我撳住屌
我覺得最難係第一週目七章打肥貓,識玩狀態異常同回血,自己改造又唔多削血好慢,最後啪住藥過

同埋隻game啲成就麻鬼煩,要農等級同親密度,送啲細路去死等於搞著自己
我覺得啲大佬都唔難打
最難係唔知邊章精英關有3隻鑽頭車,俾佢地憤怒再放鑽痛到痴線
再加上整到我某幾隻角無得出場,贏得勁辛苦

啲成就真係有點煩,所以我啱啱先爆機應該唔可能趕得切
睇下之後減價先買返嚟農埋佢
同埋隻game啲歌幾好聽
我覺得隻game定價過高,折扣又唔多
唔趁gamepass玩埋佢應該唔會想買,尤其係爆完機後期得返農嘢太枯燥

佢第2集要等十一月先出中文,而家放置中玩住其他game先

想問下Leaving soon咁寫,即係香港時間exactly幾號幾點leave
試過有次人中0下架,記得下晝4-5點左右再入game就玩唔到
仲有2章未玩,希望下架前爆到一周目
尾二呢章最精彩
同埋最尾嗰章會有啲長,但應該趕得切嘅
全成就就唔駛諗喇
要返工,一日玩一章已經好盡
勁多game想玩但又無時間
https://youtu.be/N6xWFGYp7lc?si=bPkI2JC8CHh_YsiN

老任嗰邊出咗期下年4月23出
Gamepass準備好了
呢隻係 #D1GP
Game Pass Core 時間將會以目前的轉換率自動轉換為 XGPU,最多 36 個月。

Game Pass Core 時間將會以 3:2 的比例轉換成 XGPU 的時間,並四捨五入到下一個整天。

例如 Game Pass Core 90 天將轉換為 60 天的 XGPU

https://support.xbox.com/zh-HK/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-core-faq
Question #5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞