Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
所以呢度啲巴打算幾有良心,多數都建議人買X機
fifa/ea sports fc呢類體育game 係咪冇咩可能一出就入game pass ?掙扎緊買邊部
EA自己個pass都唔會first day
你話呢
有嘅,ea play pro囉
FH4 , 唔記得了
冇可能
冇用 , PC PASS 就夠

正式時間 - 1 號 0800 HKT , 請假未

#冇得做新西人
依家app 可以睇到game pass 任務, 仲可以拎埋分 好方便
IGN最近對Xbox老大Phil Spencer的採訪中,他們也詢問了Spencer關於微軟是否計劃對XSX/XSS主機進行中期升級的問題

Spencer回答說:“不,我們沒有在做。我們現在做的是為XSS升級儲存空間。我覺得我們需要做的是讓開發者最大限度地利用當前的主機。但是就提升遊戲的幀數與解析度而言,我觀察了有著高階CPU和GPU的PC,它並不總是關於高解析度/高幀數的事情,我認為還包括光線技術。讓一款遊戲看起來很棒的元素有很多,我們還有大量的提升空間。”

拉瑞安工作室老板斯文·文斯克在推特上表示:“在昨天與微軟遊戲負責人 Phil 會面後,我們非常高興地確認,我們已經找到了一個解決方案,可以讓我們在今年將《柏德之門3》帶到 Xbox 玩家面前,這是我們已經努力了很長時間的事情。所有的改進都會展現出來,包括在XSX上的分屏合作特性。但 XSS 不支援分屏合作,但也支援 Steam/Xbox Series 版之間的跨平台進度。”
PC pass只有1個月禁買 $29?
可以隨時停
仲有 3 個月 $87 PLAN , 冇平過

#D1GP
#即係又係伏
咁懷舊
正正經跑兩三場比賽就解到, 我就跑兩場就攪掂左
我玩完個特技人就解左
Xbox Armored Core 有冇得連 PC一齊玩
1硬啃英文玩咗幾個鐘
都係閱讀困難
冇的
yes, 2場比賽+特技人有7500個影響, 半個鐘內解到
真係要當小說咁睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞